Neka uziva i da mu daj gospo ne tri tuku 6 vozila koi ke mora da gi ima a mnogu e verojatno deka nema nitu edno.Во ред, уживај.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Neka uziva i da mu daj gospo ne tri tuku 6 vozila koi ke mora da gi ima a mnogu e verojatno deka nema nitu edno.Во ред, уживај.
Neka uziva i da mu daj gospo ne tri tuku 6 vozila koi ke mora da gi ima a mnogu e verojatno deka nema nitu edno.
Од кога тоа само ново возило е “способно“ и смее да вози по автопат. Aј опиши ги малку како изгледаат тие другите две возила што ги регистрираш а не се “способни“ за на автопат..?? Да не се тие двете возила само за во шума за крадење огревно дрво или ??Aj ke te molam mene izracunajmi kolku treba da platam pri registracija.Imam tri vozila koi gi koristam samo jas. Od sekoe imam potreba i go registriram a samo edno e sposobno(novo) za na avtopat. Dali treba po tvoe da platam tripati marza za patarini?
Од кога тоа само ново возило е “способно“ и смее да вози по автопат. Aј опиши ги малку како изгледаат тие другите две возила што ги регистрираш а не се “способни“ за на автопат..?? Да не се тие двете возила само за во шума за крадење огревно дрво или ??
А да, ќе заборавев, ич да не се секираш..имам и јас возило. За жал или за среќе само едно. Редовно си го регистрирам и го користам за сите потреби, вклучително и за возење по автопат. Тебе мора да ти е многу тешко..да регистрираш дури три возила а само едно да ти биде асално за на автопат![]()
Имам три возила кои ги користам само јас бла бла бла...од кога тоа копиле со посебни потреби како што си ти еден час користи специјално возило за лица со посебни потреби друг час користи “обично“ возило..?? Изгледа дека си ти лице со посебни потреби во главата.Aj ke te molam mene izracunajmi kolku treba da platam pri registracija.Imam tri vozila koi gi koristam samo jas. Od sekoe imam potreba i go registriram a samo edno e sposobno(novo) za na avtopat. Dali treba po tvoe da platam tripati marza za patarini?
Da. Ima i vozila za posebni potrebi ama kopito kako tebe toa ne moze da go svati.
Имам три возила кои ги користам само јас бла бла бла...од кога тоа копиле со посебни потреби како што си ти еден час користи специјално возило за лица со посебни потреби друг час користи “обично“ возило..?? Изгледа дека си ти лице со посебни потреби во главата.
(нека ми простат лицата со посебни потреби што ги споменувам во ваков контекст, немав и немам намера да им се потсмевам)
Нормално дека ќе поскапи. Туку, со цел памет мислиш дека ќе прелеташ низ патарина? Исто ќе си биде, само наместо кеш пара, ќе си платиш електронски.Мене ми се допаѓа проектот со електронска наплата, на раат да си возиш без да мислам на секое за застанување, за гужви, па дали сум имал кеш и сл.
Е сега се поставува прашањето дали овој проект ќе повлече и повторно поскапување на патарините.