Од што се плашите?

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Sekoj si ima strav od nesto ili od poveke nesta :lol: . Pretpostavuvam zenite poveke, ne deka mazite nemaat ama obicno vikaat ne. Ama aj ke vidime :wink: :P

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
Od igli, injekcii i se shto e oshtro, od visochina, od bolesti, kako mal od temnica, od siledgii (buljashi), vojni....

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Од височина и од себе си :D

Член од
22 април 2005
Мислења
2.492
Поени од реакции
1.120
се плашам кога гледам хорор филмови и тоа сам..
е шо? ќе ми каже некој дека од кога ќе го изгледа филмот (ако е стварно добар) дека сетилата не му се триста на саат.. дека не е малкуцку напнат.. дека не му е пуштен слухот на максимум?? :D :D

ќе го изгледам филмот, ќе станам здрвен, ќе исклучам тв и ако ми се оди во веце не одам ...пошто не ми се оди ептен :D :D :D а уствари ми се оди и не дека ќе ми се деси нешто негоо.... ета така.. утредента ќе ми биде смешно сето тоа ама јас ви зборам за осеќајот по филмот...
..така е нели?
стравот е многу убаво чуство.. се осеќате жив како ретко кога..

а да.. и од висина се плашам, не да се плашам пизда невидена сум!

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Abe da od horor filmovi te fajka toj filingot sto ne e strav tuku nekakva paranoja :? Se plasev na horori kako mala, ama sega poveke me plasat psiho filmovi sto se porealni, deka prestanav da veruvam vo vampiri itn :lol: A inace i jas se plasam od visina, vo avion nikad nema da se kacam poradi toa, panicno se plasam od zemjotresi, i se plasam navecer da setam po ulici kade sto nema nikoj ... ne deka nekoj covek ke mi napravi nesto nego onaka od nekoi "visi" sili, osobeno ako duva veter pa sve nesto suska :lol: ... neznam toa mi e nekakva strasna paranoja :lol: :wink:

The`bItCh

AdJuStAbLe mAdNeSs
Член од
22 јануари 2005
Мислења
4.605
Поени од реакции
112
од височина и од змии ама појќе од височина..

Член од
23 март 2005
Мислења
284
Поени од реакции
2
Mnogu se plasam od temnica, posebno ako odam po temni ulici imam cuvstvo deka nekoj odi pozadi mene i bas u toj moment u glava mi doagja nekoj horor film so takvo scenario; uzasno se cuvstvuvam koga stojam na terasa vo nekoja visoka zgrada mislam deka ke ripnam i mi vrie u stomak.

Член од
23 февруари 2005
Мислења
2.460
Поени од реакции
44
Море плашење од висина и хорори овде :lol: :lol: :lol:
Па сите тие работи ви се познати, зарем не вие страв од непознатото, на пример вонземјани :lol: :lol: :lol:

Сите што имате страв од висина директ да одите на летање со параглајдер за да го пребродите тоа. :wink:

Како мал се плашев од пајаци, пологично е да се плашиме од оси, ама ете, кој му крив на пајакот што има осум нозе и плете мрежа :lol: :lol:

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
fsreplay напиша:
Mnogu se plasam od temnica, posebno ako odam po temni ulici imam cuvstvo deka nekoj odi pozadi mene i bas u toj moment u glava mi doagja nekoj horor film so takvo scenario; uzasno se cuvstvuvam koga stojam na terasa vo nekoja visoka zgrada mislam deka ke ripnam i mi vrie u stomak.
Ete nekoj kako mene se plasi, jes! Kazi ama e grdo a? :( :P
Inace Acid toa nenormalnite luge valjda se onie sto neznaes vo koj moment kako ke izreagiraat, so naludnicav pogled ... am valjda ... deka i jas od takvi po malce se plasam :lol: :P

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
The`bItCh напиша:
од височина и од змии ама појќе од височина..

me potseti deka najveke se plasham od zmii, posebno koga sonuvam zmii

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Inace me iznenaduvate prijatno vie maskite sto si kazuvate deka imate strav od nesto :msc3: Jas od zmii imam strav isto, ama obozavam da gi gledam na Discovery :wink:

Kajgana Shop

На врв Bottom