- Член од
- 17 јануари 2012
- Мислења
- 1.044
- Поени од реакции
- 644
Од колку исто години???Бога ми ти како размислуваш.. дете од исто толку години побрзо и подобро ќе разбере.. извини ама така е,што да ти објаснувам кога ти нема пак да разбереш.. џабе е нели..[DOUBLEPOST=1411746790][/DOUBLEPOST]
Прво,пак нешто не ти работи меморијата..(јас сум приложил многу пати до сега документарни програми каде се објаснува НАУЧНО постоењето на Бог,и на тебе лично сум ти приложил а ти пак и пак ПРИЛОЖИ.. не знам,стрварно не те разбирам,приложувам докази,викаш нема докази,прашувам прашање викаш не прашуваш.. бога ми.. не ти е тоа на арно..)
Да, ние сме се тоа што наброја.Сакаш да се лажеме дека не сме ? епа излези надвор и прошетај низ твојот град,отвори интернет читај вести,разговарај со 10 души ќе видиш,размисли самиот какво зло си направил ќе видиш пак(или ќе направиш во иднина),гревови и блудости.. не ти,сите ние..
Вие може да се смеете,само така може да ја сокриете вашата неспособност да докажете дека не се во можност да покажете вистински зошто сте атеисти.ВИЕ СТЕ АТЕИСТИ ОД МОДА А НЕ ОД УБЕДВУАЊЕ(10000%).. јас ги разбирам оние кои поради разни трагедии ја изгубиле вербата во Бог,но ако подобро размислам,секоја трагедија е предизвикана од човекот,никогаш од Бог,па дури никогаш ни од Сатаната(директно)..
Смејте се пријателе,само тоа и можете.. и некултура да покажувате,по тоа сте особено познати.Барем на форумов.[DOUBLEPOST=1411746869][/DOUBLEPOST]
Да си читал Библија еднаш во животот ќе знаеше дека е сеприсутен.. на твоја жалост а моја радост,не си видел ни како изгледа а камо ли да ја читаш..
А што тоа треба да разберам?
Дај помогни малце како попаметен.