Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Исти ? како тоа исти ? нас цело време не опоменуваат вас дали еднаш ве опоменаа денес? и не тропај глупости исти кога ваш играч му била дупната глава со камен ?

За каменот не реков ништо, за скандирањата и вие сте истото диво племе.

не ми одговори ? дали ве опоменаа барем еднаш денеска?

Да бе не опоменаа. И вас ве опоменаа па ништо не се смени си продолживте пак.
Македонско девојче и Каурски п**** не беше ниту еднаш пеено.

Да бе не опоменаа. И вас ве опоменаа па ништо не се смени си продолживте пак.
Македонско девојче и Каурски п**** не беше ниту еднаш пеено.
А голема албанија, Учк и слично исто ниту еднаш не беше пеено? башка нас не опоменуваат после секое скандирање.. за вас си ќутат...башка вардар добива и казни ....вие без ништо ќе си поминете....и па тука жртви ќе глумите...

А голема албанија, Учк и слично исто ниту еднаш не беше пеено? башка нас не опоменуваат после секое скандирање.. за вас си ќутат...башка вардар добива и казни ....вие без ништо ќе си поминете....и па тука жртви ќе глумите...

Кај го слушна сега УЧК.
Илирида, Шќипри Етнике да имаше.

Доста плачете исто и вие пеете.

прво беше фамозниот тунел,тоа се искорени,сега се преоѓа на камења...

На главниот судија лани во ѓорче кој му пукна главата. Камењата ги имало секогаш на стадиони каде има прилика за такво нешто т.е несредени. Ама ајт колку да се плаче за нешто коа не ви годи. Голманот сеуште беше кај голот додека неговите колеги веќе беа у соблекувалните, дали нешто јадел гомна таму или шо праел незнам. Сето ова се деси 5 мин после завршетокот на натпреварот

На главниот судија лани во ѓорче кој му пукна главата. Камењата ги имало секогаш на стадиони каде има прилика за такво нешто т.е несредени. Ама ајт колку да се плаче за нешто коа не ви годи. Голманот сеуште беше кај голот додека неговите колеги веќе беа у соблекувалните, дали нешто јадел гомна таму или шо праел незнам. Сето ова се деси 5 мин после завршетокот на натпреварот

мене се ми е во ред,него кога лани му била дупната главата на некој судија не ми текнува ?

Хах, сега лошиот стадион и голманот на Вардар се криви за случката..

Иначе, http://sportmedia.mk/teteks-zaigra-samba-na-chair-pa-fudbalerite-dobija-po-glava-foto/#1, до кога ффм ќе дозволува вакви случки на стадионите ? Скандирања можеби имало, но вакви работи никогаш не се случувале на стадиони каде што има мнозинство македонско население.

Кај го слушна сега УЧК.
Илирида, Шќипри Етнике да имаше.

Доста плачете исто и вие пеете.
Како прво пееш а голема албанија и пееш за земање на територија од моја држава јавно без никој да ти смета..во секоја нормална држава ти ќе бидеш најмалку парично казнет и ќе лежиш во затвор...
Друго ние пееме ама ние не дупнуваме глави на играчи и трето нас не казнуваат.....вие си поминувате без проблем ...а и за ова во секоја нормална држава клубот јаде голема парична казна и останува со забрана за публика...

Абе легендарните охри кежлс биле у Тетово :D

Дечки ова е Република Македонија и навивање и етничкко скандирање од наша страна е нормално а дали ќе има казни е до државата.
А вие скандирате против државата и барате големи албании илириди тоа пеејте го во Тирана или Приштина ќе ме навреди али океј али ова е Македонија и тука за такви работи или куршум у чело или 10 години затвор.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom