Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
На кого му треба збирка и таблица математика, нека ми пише. :) Двете се купени лани, издание 2013та.

Некој да не знае што се случува со книжарата на факултет? Некни не работеше.

Инаку кој ќе го препорачате освен Баже за приватни часови математика

Затворена е од ујп

Леле, кој ги пријавил, алал да му е :)))) Четири години поминав плаќајќи за нешто за што никогаш не бев добил фискална, а некогаш и кусур беше проблем, а пак ставот на тетките.

Некој ако може да ми кажи дали можам негде онлајн да го најдам формуларот за уверение за положени испити?

Шуклев ги дава списоците за времетраење на час или па пред/после предавање? Пошто досега му бев на неколку часа овој семестар и не фатив ниту еден список па се зачудив.

Шуклев ги дава списоците за времетраење на час или па пред/после предавање? Пошто досега му бев на неколку часа овој семестар и не фатив ниту еден список па се зачудив.

Ќе ги пушти баш тој пат коа нема да отидеш. Увек е така..,

Секогаш различно. Обично ги дава после паузата, ама денес уште во 8 и 20 пушти листови. :D

Од овие предмети: Oснови на Менаџмент, Дигитална Економија , Меѓународен Маркетинг ... оригинал книга само Шуклев бара ? Акое е така тогаш другите можам да ги земам од Либро / Зоки така ? :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom