Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
има едно 10 играча сс тој презиме, ама име игор нигден нема... иначе за црнци данска легав у револушн истрзав се :D
Можда су преспале тамо.:icon_lol: Кој што сака нека збори за Хајнса,ама човек покажа колко е јак. Од Лолипоп успеа сам да га изнесе улешенога Оливера.

Ма нека играв како треба, па нек се забављав колко сакав.

Ја незнам само што се ширив такви дезинформацие.. ми немамо паре за луковиќа, а ќе имамо за дамјана...

znaci trener e tesko drvo prvo zbori deka kje ima mladinci u tim barem da trenirav a sga otkako dosja rusin odma gi namavaja pa posle sakamo igraci od nas grad...

Имамо склопен тим, којшто треба још да се уигра. Треба да ги се даде шанса, а не да прибирамо еднога другога, на крај клупа нема да ги собере. Трењер изјави дека лично он си ги бираја играчи, и нормално ќе си ги сноси последице ако нешто појде лошо. Тга ако треба, ќе се реагира. Некој ќе си иде друг ќе дојде. А, ако веќ имав буџет за овакви потези (мислу на Караџовскога и Дамјана), ондак сас кој памет га пуштива еднога од најбољи центри у лигу у задњи три сезоне.

Добро од куде ги вадите муабети за тија играчи, не викам дека не су ви тачни ама пред да пишете размислете колко е тачно и сигурно ако не почекајјте или напишете можно е а не овакој само да се збори нешто а официјално нема ништо...

Слажам се сс тебе дека треба да се поработи куде навивачи маце около тој што у такви ситуацие дека треба некои по такој едноставни а важни работе да се направив довољно е у кључни моменти да викав ууу и да се удара у лимови цела сала кд ке га прифати тој ке бидне интересно за противници а не само да се пое док су они у напад .. иако се работи на мелодичност повише на песне и слични ствари изглед на трибину, кореографија а тија ствари се занемарисва много добар прдлог...

Ја би се само надодаја на овој пошто и ја ги памту днови кда беше лудница у салу, кд напада противничка екипа цела сала на ноге, амо буквално цела сала, свирив, викав, урлав, сирена врти ли вирти, а тија најгоре што са лупав у лим, и ондак се ствараше таква атмосфера да нема шансе да се чуе свирче на судије, а камо ли трењер да ги даде некакви инструкције. Чини ти се сала пада, толко е било јако. Под такв притисак падав и судије, неутрални топке сигурно идев 90% у нашу корист, фаули исто такој. На тј начин са падале много много појаки екипе и од бившу југославију. Овој сга што га правив кумани е ок, меѓутим нема логика гости нападав они си поев некоју песму, притисак на противника никакв. Исто и тија песме може да се поработи да бидев малко помелодични, свите да ги прифатив, а не сга се пое нешто што само они си га разбирав, нешто кратко треба ефективно. Ако може да се направи па таква атмосфера како порано, екипа у тј случај е мотивирана максимално, дава 150% од себе, тешко дека некој ќе може да не добие куде нас у салу...

Во право сте за пеењето и се слагам со постариот член. Неможе цело време да се пее една мелодија, кога се крши резултатот. Мора да има урлање, свирење, тропање, нека има мелодија цело време ако победата е обезбедена или се има сигурно водство, али тоа е момент на воџата кој треба да осети дали да се урла, свире и тропа кога напаѓа противничка екипа или да се пее цело време.

А кои бе играчи ми имамо млади од Куманово,па немој ке пропаднев?Кико и Вусо ли хахахахахахахахах
Па нека су среќни што мавав сас пешкир од клупу и зимав по 500 евра и више.
А црнци само нека легав у Лолипоп,посебно Оливер,а на утакмицу само ер-бол фрља,ебати црнца.Хајнс се бори нема што да му се замери на њега и врши гу мање више коректно работу.
Дезинформацие су и за Караџовскога и за Дамјана.

треба да си луд да помислиш како прво дека Дамјан би стигнаја у Куманово, после 2 сезоне у кои докажа дека е АБА лига играч + Куманово не би имало паре за њега, одбија 60 000 евра од МЗТ, куде нас дали 20000 е највише на некога плата :) од браќа Стојановски можемо само да се надамо на Огњена :P и слушна некоју информацију демек чекале још еднога центра да дојде на пробу и дека сс русина веќ се потпишало, ама нема никој жив да извести што се дешава у клуб :/

За Уроша како што чу не била работа за паре него трењер не га сакаја у екипу. :facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom