Kajgana Song Contest #28

Искрено нема ни М од метал во Nothing Else Matters

Искрено нема ни М од метал во Nothing Else Matters

Ваљда проаѓа како песна од метал бенд, иако не е метал песна. Нека реши организаторот дали ќе се врши филтрирање и ќе се елиминираат таа и некои други песни.

Метал многу слабо слушам, ама еве да се пријавам, другарче ми ја има пратено, поприлично ми се допаѓа :)

Сега најде ваква тема да отвараш? Во еден ваков кризен период за металците? (n)

Сега најде ваква тема да отвараш? Во еден ваков кризен период за металците? (n)
Баш затоа ја отворив, за да ги со кренеме рејтингот и да го возвратиме ударот \m/. :icon_lol:

Песната од Дрогирашот останува, сепак е од метал бенд. Гласањето ќе се одвива стриктно во приватна порака, за да се зачува неизвесноста, а деталните резултати односно кој за кого гласал ќе ги објавам обавезно по завршувањето на натпреварот.

Пошто никој ги нема постирано досега јас ќе ги објавам, иако Металика ми се еден од омилените бендови :D.

Идам ја со нешто `наше` :cool: чудете се кој ве ебе. :D
Оргиналната верзија ја пее Ален Исламовиќ ама мене повеќе ми се свиѓа на Перо (бем ти металското име :icon_mrgr: ) верзијата, генерално боље вокал ми е од Ален, конкретно за Дивље Јагоде...... што филозофирам бе. :facepalm:

Пак уште една тема каде металика, мејден или сабат (евентуално) ќе победат.
Глеам @Anne. пукнала DT, се мислев да ја дружам тука, сериозно али па неам идеја шо да стам, глеам дека ги нема овие пааааа:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom