Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Купи си. Ич да не се секираш за пари. Најозбилно.Lenovo се добри, иако душата ми се стега за МacBook...
Изгледа јас сум единствениот кој има проблем со Мекбук и мисли дека се преценето ѓубре. Мртви пиксели само што му помина гаранцијата, се одлепи долу тоа гумицата, кочење, еднаш рикна па се внатре ојде по вода и така.Купи си. Ич да не се секираш за пари. Најозбилно.
Изгледа јас сум единствениот кој има проблем со Мекбук и мисли дека се преценето ѓубре. Мртви пиксели само што му помина гаранцијата, се одлепи долу тоа гумицата, кочење, еднаш рикна па се внатре ојде по вода и така.
......
Изгледа јас сум единствениот кој има проблем со Мекбук и мисли дека се преценето ѓубре. Мртви пиксели само што му помина гаранцијата, се одлепи долу тоа гумицата, кочење, еднаш рикна па се внатре ојде по вода и така.
На ХаПе човек може комотно да си прави кајгана. Ама кој да слуша.
За Макбук не плаќаш за компјутер, а плаќаш за лафстајл. Инаку да, преценет е.
Ангелино еве мој предлог ако ти треба лаптоп за секојдневица и не си гејмер, купи си и монитор башка ако ти е за филмови гледање или за нешто работа и колни ме после.Така е. Детс мај стајл. Затоа кога и да поминам покрај излогот на Apple store, му велам со копнеж: Hello Lover!
Како Кери Бредшо
Океј тогаш ти треба тебе за работа лаптоп. Оди со некој со такви перформанси на Dell Inspiron серијата. Сум имал позитивно искуство со нив засега, како и колегите.Ацер не ми е баш на пописот на омилени. Овој многу малку РАМ има. Барем 8 гига да е, шо би кажал Луки![]()
Asus е добар избор за до 400 евра. Ама ја би Делл. Имам сменето 3 Делл лаптопи во последните 7 години. Супер искуство. Mоментално имам ваковАцер не ми е баш на пописот на омилени. Овој многу малку РАМ има. Барем 8 гига да е, шо би кажал Луки![]()
За тие перформанси што ги бараш, ваљда ќе ти требаат повеќе од 300 евра!Дечки, со ниет сум да си купам нов лап топ. Моментално користам асус K53U kој е ептен спор. Има некој процесор на amd од само 1гх (C-50). Пример, овде темите каде што има клипови (музика) ептен го кочи и скоро никогаш не ги отварам тие теми само од таа причина.
Е сега, имам неколку работи кои ми се битни. Да има бар 3 УСБ порта, да има VGA и HDMI излези. За CPU вероватно не би сакал да биде под i3, али би прифатил и нешто што е во близина на тој ранг. дуал или куад кор, ........ ваљда да не биде под 1,7гх, .......
РАМ ..... ваљда 2гб најмалку, 8.1 терам, ......... игри не играм така да графичка и не мора да е кој знае што.
И најботно, што е можно поефтино да биде!!! Знам дека секое добро треба да се плати, али не сум германец па да дадам 300+ евра.