Значи, брзината од торентите е најточна, така?Кај мене спидтест јавува 15-16мбит, на уторент симнувам со 2-2,1мб/с(множи го со 8 = 16мбит), според договорот треба да е 12-15мбит, што ми дава резултат дека се е ок.
Имаат веб страна нешто?Струмица рулзз
Веројатно си кај Мултимедиа-нет Куманово, и јас сум кај нив, симнувам веќе 2-3месеци со 4-5мбајт/с, мерак за 400ден.тапа сте
не од работа ми е ова преку телесмартВеројатно си кај Мултимедиа-нет Куманово, и јас сум кај нив, симнувам веќе 2-3месеци со 4-5мбајт/с, мерак за 400ден.
mozes dase zalis no mislam deka nisto nema da dobijas,bidejki vo dogovorot stoi deka brzinata e do !
Сестрата гнасна да им је ебам на One...Кога ке пропаднат веќе, аман !
Може некој да ми каже дали можам да се жалам на АЕК поради ова ?
Грешка си 100%. Ако има ДО 10 Mbps, како тоа нема ОД. Значи според тебе може и да ми исклучат интернетот и да ми наплатат на крај на месец. Едвај чекам утре да им отидам у тој скапаниот салон. Ке им дадам и ОД и ДО.mozes dase zalis no mislam deka nisto nema da dobijas,bidejki vo dogovorot stoi deka brzinata e do !
izgleda vaka (
Брзина на интернет пристап download/upload: кај ADSL - до 10 Mbps / 1 Mbps, кај WADSL - до 3 Mbps / 384 Кbps.Брзината на пристап на интернет услугата може да зависи од повеќе фактори, како што се брзината на веб сајтот на кој се пристапува, оптовареноста на глобалната интернет мрежа, конфигурацијата на компјутерот на корисникот и други фактори. Ако не може да се постигне максималната брзина дефинирана со пакетот, ONE ќе ја испорача највисоката можна брзина. )
Drugar znam deka si vo pravo no dogovorot gi stiti,veruvaj sum imal iskustvo.so istata rabota na oneГрешка си 100%. Ако има ДО 10 Mbps, како тоа нема ОД. Значи според тебе може и да ми исклучат интернетот и да ми наплатат на крај на месец. Едвај чекам утре да им отидам у тој скапаниот салон. Ке им дадам и ОД и ДО.