Па не баш, колку луѓе дома имаат 4 џојстика...
Јас имам 4 џојстика на X-Box-от дома. 500 денари ти е чкарт џојстик.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Има карши Сити Мол во Карпош 3 (позади Срна кафана), час е мислам 120 денари и не е чипуван, има оригинали, 5-6-7 игри.Да ја вратиме темава во живот..
Дали сега има ПС4 по градовите? Колку е час играње? Дали е чипуван ПС4?
Сега со плазмиве имаат сите дома плазма/лед/лцд/смарт тв.. Ме интересира што мислиш за изнајмување ПС4 за дома ? Колку можеш да наплатиш.. ? Пример 500 ден за 24 часа? Би функционирал таков бизнис со изнајмување ПС4 и Хбох 1 за дома?Има карши Сити Мол во Карпош 3 (позади Срна кафана), час е мислам 120 денари и не е чипуван, има оригинали, 5-6-7 игри.
Многу е 500 денари ^^ Колку што знам во странство е 50-60 долари месечно.Сега со плазмиве имаат сите дома плазма/лед/лцд/смарт тв.. Ме интересира што мислиш за изнајмување ПС4 за дома ? Колку можеш да наплатиш.. ? Пример 500 ден за 24 часа? Би функционирал таков бизнис со изнајмување ПС4 и Хбох 1 за дома?

Дефинитивно Скопјани и ние што живееме во другите градови немаме допирни точки во поглед на финансии и куповна моќ. Еве во Кичево е 60 денари саат, како да живееме во друга државаИма карши Сити Мол во Карпош 3 (позади Срна кафана), час е мислам 120 денари и не е чипуван, има оригинали, 5-6-7 игри.
http://www.pazar3.mk/mk/Listing/AdDetail/Index/1749098-Iznajmuvanje-na-Play-Station-4Многу е 500 денари ^^ Колку што знам во странство е 50-60 долари месечно.![]()
Не глеам ја така на цената. Тој што наплаќа таму во играчницата плаќа и струја и кирија и други трошкови (ако ја држи легално). Реално, ти ако го изнајмиш сонито на 60 души, 60 дена, ќе ги вратиш парите. Што мислам дека е многу брзо и амбициозно, но секако, идејата е супер и ако ти оди, одличноhttp://www.pazar3.mk/mk/Listing/AdDetail/Index/1749098-Iznajmuvanje-na-Play-Station-4
Ако е 120 ден сат богами 500 ден денот не е многу...Со бесплатна достава до врата.
со среќа.