План за отварање на 'PlayStation 4' играчница

• Креатор на темата Креатор на темата makidimo
  • Време на започнување Време на започнување
хммм... веќе видена работа е со PlayStation 3.... доколку купиш 3-4 PlayStation 4 тогаш можи ќе биде нешто, ама имај на ум дека ќе треба да купуваш и оригинал игри затоа што е нов и сеуште не е чипован...а и госпо знај кога ќе биди .... исто така играчницата треба да има и добра атмосфера а и добри телевизори се разбира(ништо помалце од LCD) затоа што новите конзоли не ја давааат истата слика на CRT телевизор и LCD или LED... како и да е...ако се одлучиш да отвориш СО СРЕЌА !

Умрена работа.

Јас имам играчница(свој локал, не плаќам работник, ....)...помина времето кога се заработуваше добро од овој бизнис. Со намалување на цените на компјутерите и интернетот никој не мрда од дома...СЕ можеш да играш од дома.

Можеби би било добра идеја некоја друга машина да земеш како на пример симулатори за возење, баскет, бокс, билијард, пинг понг, пикадо....да се лоцираш во близина на некое училиште со помала ќирија...ама тоа е веќе преголема инвестиција и прашање е дали ке ги извадиш парите, а не да заработиш нешто.

Да не звучам премногу песимистички сепак разгледај ги сите аспекти пред да решиш да отвориш такво нешто. Ако не ги вложувате последните пари што ги имате заштедено, пробајте...ако ништо друго ке си имате по еден комплет за играње дома;)

Епа вака, сакаме со уште 2ца другари да отвориме играчница за Playstation 4 i 3 искомбинирано така нареченото сони или уште попознато кај нас Плејка.
Прашањето ми е следново, колку чини една лиценца и што се треба да се направи за да биде се легално.
Барав по нет и по институции но излегов со многу контроверзни информации, па ме интересира дали некој точно знае што се треба и како треба и што мислите за идеава? o_O

ЕДИТ:Заборавив да напоменам дека сакам да почнам во мал простор со 4 конзоли.

Да ти кажам плејка имаше добро место, парите на почеток ќе ги направиш ако купиш ps4 дека уште никој го нема (и нема да го имаат во скоро време,барем дур не искочи чип и такви срања а тоа нема да биде во наредниве година дена минимум). Поздрав,се гледаме во плејка vol.2 #Версаче.

Vaka sega,moj najdobar drugar se zanimava so toa eve edno dobri 14 godini.Pocna so 1 PS1 i eden televizor,za 1 godina si zema uste eden TV i PS1,narednata zema pikado,pa narednata zema fudbalce.
Posle koga izlegoa dvojkite si zema edna,i si imase edna dvojka i eden kec,pa go prodade kecot i si zema uste edna dvojka i taka poleka poleka si pravese nadgradbi(da ne dolzam premnogu i predetalno)

Sega vo momentot si ima 4 soni trojki,i site mu se so po 10 igri,vo hard disk vgradeni,,si ima on nekoj sajt od kaj gi simnuva i gi ubacuva vo sonito...neznam kako ama on ja imase pes 14 uste pred da izleze vo MK,,znam eden den mu se javiv i mu rekov deka utre iskaca taa igra on mi kaza deka ja ima veke vgradeno...kako pravi sto pravi pojma nemam.
Isto on mnogu zarabotuvase so rentanje na PS3...znaci musterijata(poznanici samo) ke dojde nakaj 11 navecer pred da zatvori i ke zeme konzola do naredniot den do 12 popladne za 350 denari so PES igra..i taman koga ovoj ke treba da otvori vo 12 ovoj doaga i mu ja vraka konzolata,,znaci zarabotuvase mnogu na toa.

Ne se obeshrabruvaj,probaj ali bidi strpliv oti definitivno nema preku nok da trgne toa.

Nemam ideno vo drugi igracnici,ama vo ovaa kade sum idel i seuste idam chat pat vo poslednite 14 godini,prosto bi se zacudil ako se igrase nekoja druga igra...znaci PES bese 99% izborot na site musterii.

не идам многу често 2-3 пати и имам видено што играат god of war dosta i uncharted grand turismo

епа затоа тоа го велиш, јас додека бев средно пола од времето што сум го минувал у играчница и 99.9% се вртеше пес, дали на пс2 или пс3. Сеа и зависи до играчницата, у некоја само пес се врти а у некоја се играат и други игри.

епа затоа тоа го велиш, јас додека бев средно пола од времето што сум го минувал у играчница и 99.9% се вртеше пес, дали на пс2 или пс3. Сеа и зависи до играчницата, у некоја само пес се врти а у некоја се играат и други игри.

vajda posto nemale drugi igri inace se vrti

не идам многу често 2-3 пати и имам видено што играат god of war dosta i uncharted grand turismo

Nemam ideno vo drugi igracnici,ama vo ovaa kade sum idel i seuste idam chat pat vo poslednite 14 godini,prosto bi se zacudil ako se igrase nekoja druga igra...znaci PES bese 99% izborot na site musterii.

dali bi bilo problem ako mi gi otkriete za koj igracnici stanuva zbor i kade se, ako se vo skopje?

Ovaa kade odam jas e na Dzon Kenedi vo T.Pole,peslednata visoka kula pred semaforite za Topana.Znaci 90% se Albanci koi se zagoreni po PES,tie za FIFA nejkat da cujat.

Ovaa kade odam jas e na Dzon Kenedi vo T.Pole,peslednata visoka kula pred semaforite za Topana.Znaci 90% se Albanci koi se zagoreni po PES,tie za FIFA nejkat da cujat.

a bash u Sony prasav u city mall i mi kazaa mnogu im ja zimale FIFA od Cair za u plejsteshn igracnica, nema veze kako i da e fudbal i kosarka se glavni definitvno.

Скоро сите дома си играат, дал на компјутер дал на конзола...Така да тешко да има некои што ќе фрлаат пари ко порано во Плејстејшн играчници.

Скоро сите дома си играат, дал на компјутер дал на конзола...Така да тешко да има некои што ќе фрлаат пари ко порано во Плејстејшн играчници.

Па не баш, колку луѓе дома имаат 4 џојстика...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom