- Член од
- 7 октомври 2008
- Мислења
- 6.055
- Поени од реакции
- 6.443
Хомосексуалноста е болест и како така треба и да се третира. Ако зборуваме за хормонско пореметување , самито збор пореметување значи дека нешто не е во ред. Тие луѓе кои се со такво пореметување нека си го држат тоа за себе и нека си се однесуваат нормално. Мене навистина ми е жал за особи со вакво пореметување и би посакал секој што има можност да се излечи да го стори тоа. За оние што неможат тогаш никој не им пречи да живеат нормален живот секако без јавно саморекламирање и однесување во вид на секта која постојано врши пропаганда за да се здобие со повеќе истомисленици. Затоа сум против паради , здруженија кои лобират и слични секташки активности. Во никоај случај не би требало нашите деца да гледат на тоа како да е нешто најнормално затоа што не е. Бракови не треба да има и со новиот устав нема ни да ги има. За деца посвојување мислам дека нема потреба да коментирам. Македонија треба да гради здраво општество базирано на морални и културелни принципи а не да голтаме некој западњачки бљувотини каде што не се знае што е маж што е жена што е дете. Прочитајте ги малку законите во Норвешка и во Холандија за разберете за што зборувам.
Да заклучам. Тој што си е хомосексуалец нека си биде и тоа е негово лично право и јас тука не се мешам но сум против брак, против посвојување деца и против секаков вид на јавно рекламирање и промовирање на оваа хормонско пореметување.
Да заклучам. Тој што си е хомосексуалец нека си биде и тоа е негово лично право и јас тука не се мешам но сум против брак, против посвојување деца и против секаков вид на јавно рекламирање и промовирање на оваа хормонско пореметување.