UEFA Champions League 2014-15

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои ЛШ?

• Вкупно гласачи
    118
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
супер, што е со ценава ептен евтина е некако, Марибор имаат поскапи карти
Картите се ефтини во Германија, посебно за стоечките трибини. Секако за ЛШ се малце поскапи но сето тоа е во границите на нормалата и така се постигнува долгорочно полнење на стадионите и задоволни навивачи. Екипи како Марибор и Лудогорец ќе пробаат на секој начин да искешираат од нивните пет среќни минути.

Португалија со највеќе тренери оваа сезона во ЛШ (6). После нив следува Шпанија со 5 тренери, па Германија, Италија и Франција со по 3.

Ги има на некоја страна судиите за натпреварите овие два дена?

На српските судии им ги загубиле пасошите во Варшава и не можеле да стигнат да го судат мечот Челзи-Шалке, при што делегирани биле судии од Хрватска.

Кој парадокс, што србите се заменети со хрвати :LOL:

Видете ги резултатите на утакмиците од ЛШ под 19 години од денеска. Тие завршените. Се некако ми изгледа така ќе завршат и овие вечер :)

Извинете на шведска маса :D Абе има тема за Млади ЛШ? Или тука се коментира,во секој случај,Дориан Ббунски моментално иде на Еуроспорт 1 со Реал Мадрид-Базел :)

Видете ги резултатите на утакмиците од ЛШ под 19 години од денеска. Тие завршените. Се некако ми изгледа така ќе завршат и овие вечер :)

Леверкузен не верувам да изгубат од Монако..

Извинете на шведска маса :D Абе има тема за Млади ЛШ? Или тука се коментира,во секој случај,Дориан Ббунски моментално иде на Еуроспорт 1 со Реал Мадрид-Базел :)

Лани имаше тема, знам коментиравме, може и оваа година да ја искористиме :)

Samo uste da igrase :)

Real Madrid: Casillas, Ramos, Pepe, Nacho, Marcelo, Kroos, Modric, James, Bale, Ronaldo, Benzema.

Liverpool: Mignolet, Manquillo, Moreno, Lovren, Sakho, Gerrard, Henderson, Coutinho, Sterling, Lallana, Balotelli.

Dortmund: Weidenfeller, Subotić, Papastathopoulos, Schmelzer, Durm, Kehl, Bender, Grosskreutz, Immobile, Mkhitaryan, Aubameyang
Arsenal : Szczesny; Bellerin, Koscielny, Mertesacker, Gibbs; Arteta, Wilshere, Ramsey, Alexis, Ozil; Welbeck

#Juventus starting XI: Buffon, Caceres, Bonucci, Chiellini, Lichtsteiner, Pogba, Marchisio, Asamoah, Evra, Tevez, Llorente.

Galatasaray
İLK XI: Muslera-Veysel, Chedjou, Semih Kaya, Alex Telles-Dzemaili, Melo, Selçuk-Wesley Sneijder-Goran Pandev, Burak Yılmaz

YEDEKLER: Sinan Bolat, Hakan Balta, Tarık Çamdal, Yekta, Olcan, Bruma, Umut Bulut

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom