On.net WADSL интернет

Член од
16 септември 2007
Мислења
1.486
Поени од реакции
338
Ја вчера бев во он.нет во бисер и типката ми рече дека НЕМОЖАМ да се префрлам на некој појак вадсл. Односно како што ја прашав Има ли некои промени на подобро во вадсл. Она ми кажа дека нема.
Јеби га, неинформираност.

Иначе немаше никој, празно беше.

Pa nema On net prodavnica samo vo Biser sega se potpisuvaat dogovori na 15 GB i toa e fakt a desi se nekoj da ne e informiran kako taa vo biser ..
Ako imas 10 GB mozes slobodno da se prefrlis na 15 GB no pocekaj da vidime dali ce naplatat nesto onie od on net Marv ce ni kaze ako nisto ne se naplaca otidov i jas da zemam 15 GB

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.523
Поени од реакции
2.662
bev i jas sega vo on net karsi Josip Broz si se prefrliv na 15 giga ama taa zenskata mi vika decko od 1 oktmomrvi ke pocnes da koristis 15 giga doagjam doma gledam uste od sega gi imam i za 9 dena mislam super rabota Pozdrav

Zoki besplatno e prefrluvanjeto samo potpisuvas aneks deka koristis wadsl 15 ne stariot Wadsl 10 se drugo si ostanuva isto i brzina i dogovorot i moze ke ti recat deka ke pocnes da koristis od 1 Oktomvri ali veruj mi idi sto pobrzo odma ke ti gi pustat.:)

Член од
6 септември 2007
Мислења
134
Поени од реакции
4
Јас веќе надминав 10 ГБ. И се си е исто (брзина и то...). Браво бе Он.нет ме частеа 15ГБ месецов.

Изгледа врски:vozbud:

Mr.Deni

Член од
4 мај 2007
Мислења
3.523
Поени од реакции
2.662
Sakas da kazes deka veke potrosi 10 giga od novite 15 druze tolku brzo be ziti se sto pravese:) i da te prasam ovie 15 giga se do 1 neli posle pak ista pesna se restartira brojacot neli.Da znam da pocnam da siminjam filmovi kako ludak do kraj na mesecot:)

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
Ам и ние охриѓани да појдиме ко така :\ Баш утре ќе појдам, ќе видам шо е како е.

ScarFace

Командант
Член од
11 јануари 2006
Мислења
124
Поени од реакции
2
Кога ке почне новиот месец си имате 15 гб нема веќе 10 гб

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Знае некој дали може да се мигрира од Wadsl на adsl овај што се нуди сега?

Член од
9 април 2007
Мислења
1.277
Поени од реакции
977
имам Wadsl,дали можам да се префрлам на соло 15,ако некој знае да ми објасни како е постапката?

Mr.Deni

Член од
4 мај 2007
Мислења
3.523
Поени од реакции
2.662
lugje ste primetile mislam tie sto se prefrlija na wadsl 15 ip adresite se smeneti ne se veke kako sto bea porano so 85itn sega se so 79itn dali e ovaka i kaj drugite ako ima nekoj da kaze zosto se smeneti ovaka?Pozdrav:)

P

Princ

Гостин
Кај сите се сменија во 79. Глобална политика ваљда, и мт префрли на тие ИП адреси. Мислам дека за WADSL нема врска дали си на 10 или 15, пак по новите ИП адреси оди. Јас барем не дадов барање за да одам на 15 а сепак имам 79 (кај кои скапан е рутингот. Уште 1 месец ќе се чека да го средат сигурно).

Член од
6 септември 2007
Мислења
134
Поени од реакции
4
Јесте да, у право си. Скапан рутинг до немај каде. Ке го средат кај да е месец...два ....

Член од
16 септември 2007
Мислења
1.486
Поени од реакции
338
Кај сите се сменија во 79. Глобална политика ваљда, и мт префрли на тие ИП адреси. Мислам дека за WADSL нема врска дали си на 10 или 15, пак по новите ИП адреси оди. Јас барем не дадов барање за да одам на 15 а сепак имам 79 (кај кои скапан е рутингот. Уште 1 месец ќе се чека да го средат сигурно).

Cekaj cekaj sto ima veze ako e promeneto vo 79

Kajgana Shop

На врв Bottom