TpH_Bo_OkO
Трноризец
- Член од
- 18 мај 2005
- Мислења
- 11.537
- Поени од реакции
- 879
Епа како тогаш јас веќе потпишав?
Сега се јавив, точно е ова.Кај да го научам ова, два пати се јавувам од сабајле на 02 511 0000 и ми велат нема да има WADSL со 15гб, ај ако е вистина нека се објави некаде, на FAQ за WADSL http://biz.on.net.mk/mk/faq
Јас имам уште 10 месеци со WADSL сега колку ќе имам уште ако потпишам анекс на договорот.
И што не го средат тоа без анекс и др. глупости, нешто како упграде на овај пакет.
Абе јас писав за овба уште пред некој ден. Ама сите ми рипнаа дека сум бил он Мт.Њет. Нема везе. Еве што ми рекоа мене:И јас сакав да се пожалам на никаквиот WADSL последниве 10 дена (The phone line is busy??? wtf, I dont have a phone line! If I had... khm...) ама си реков да не мрчам само јас. Дури чудно ми е што никој не се пожали до сега
Колку месеци си користел толку илјадарки треба да платиш. Така беше до пред некој месец.Do pred nedela dena i kaj mene bese sranje ama da ne urocim sega e top WADSL-ov od ONnet,ama kako i dae sakam da se prefrlima na ADSL od Mt net da ne znae nekoj koku treba da platim za penali ako sea go isklucim Onnet-ov go koristim 6 meseca znaci mi ostanue uste 1.5 godan od dogovorot
Абе не се они криви :smir: Ги заебавале од МТ.ЊЕТ. Пошто сите линкови, т.е. единствениот им е преку нив (демек 500Гбита податок од супорт може ме лажеле) па како МТ.ЊЕТ ке им пуштат така. Ги заебавале.Секогаш ја тупат он нет со тие спајвери а никако да сватат дека им се слаби ЛИНКОВИТЕ! Како сега (01:42) интернетот е топ, спуштам на два компјутери (две сесии) со по 62кбпс?! Или спајверот замина да спие, па утре од сабајле пак ќе досаѓа? Ах мамата ваша