Фан клуб - РК Вардар

Зошто бе да се откажеле од Терзиќ, дечкото е 94та година роден, има простор да стане одличен играч во иднина, се слагам дека требаше да се донесе уште еден десен бек на сметка на Жутиот.
Марко Вујин рецимо. :свиркам:

Немам идеја кој би играл добра одбрана против тимови со разорни надворешни линии од класата на Веспрем, Барселона, Кил? :confused: Останува на Штербик да спасува.

Немам идеја кој би играл добра одбрана против тимови со разорни надворешни линии од класата на Веспрем, Барселона, Кил? :confused: Останува на Штербик да спасува.
Да де, дека лани против Барселона, ПСЖ и Хамбург немаше добра одбрана и по 38 гола постигнаа тие против Вардар.

Фали Растворцев заедно со Абутовиќ да игра во одбраната, а мене ми се допаѓа и комбинацијата Шишкарев да брани во бековскиот дел, а Душебаев да го покрива противничкото крило.

Колку што сум го гледал (не многу) и Шишкарев е ист дибидус ко Дибиров во одбрана. Така да комбинација Душебаев - Шишкарев на таа страна мислам дека нема да биде многу пожелна за Штербик. :D Единствено тоа шо е повисок од Брумен, ма да и не е многу.

За во напад, повторно е повеќе како Дибиров, али овојпат во позитивна смисла нормално. Послаб, побрз и поеластичен од Брумен, може да се уфрла у средина, да прави поголеми проблеми на противничката одбрана. Се на се, Вардар е одлично покриен на крилните позиции, во двата правци.

Иначе, голот на Дибиров од бек коа се нанервира против Веспрем, како ги вади тие со надворешна... :eek:

Карти за Вардар-Нексе каде може да се купат. По можност да не е онлајн.
Дента пред сала сигурно ќе најдеш.
Картите ги продаваат мктикетс, така да можно е на некои нивни продажни места да има карти и денови претходно, ама не сум сигурен. Пример One е продажно место на мктикетс...

Па 1500 денари, за 5 натпревари. По 300 денари на натпревар излегува картата, ок е. Плус со неа кога сакаш на фудбал можеш да одиш.

Па 1500 денари, за 5 натпревари. По 300 денари на натпревар излегува картата, ок е. Плус со неа кога сакаш на фудбал можеш да одиш.
Башка и противниците се профи што значи за 300 денари ќе присуствуваш на врвен ракомет.

Цените се океј, не се пренапумпани и тоа ми се допаѓа/

На место се цениве. (y)

Во ЛШ минимум 5 утакмици Вардар ќе игра на домашен терен + се надевам дека ќе имаме можност уште 2 утакмици после групите да играме во Скопје (ваљда ќе важат картиве и за нок-аут фазата).

ФК Вардар дома до крај на сезона би требало да игра +10 утакмици на Градски,а тоа би било 1.000 денари ако ги следиш утакмиците од Север.Фактички фудбалов излегува гратис.

Уште да кажат за кои места на трибина се тие од 1500ден и каде планираат да бидат тие карти од 500ден за стоење и да се отвори фан-шопот па да почне пазарењето. :)

мислам дека време е секој посетител да почне да плаќа карти, без шверцање и остали работи зошто клубот го поддржуваме и ракометарите не живеат од воздух, така а редно е и ФК да добие поддршка.

За после групната фаза ќе си купуваш карти посебно ама ако имаш сезонска ќе имаш предност пред сите да си земеш карта за истото место каде што си седел.

Пример: Ако за 1/4 финале картите испаѓаат на 21.03.2014 ти ќе моеш недела претходно да си обезбедиш карта и после ич нема да се секираш дали ќе падне МК тикетс од преоптовареност и слично.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom