On.net WADSL интернет

Smasher

Професионален молер
Член од
27 јуни 2007
Мислења
811
Поени од реакции
9
ОффНет

Ova Internetov e sranje od ONNET od sabjle od 10 do sea 8-9 puta mi padna sve da im e*em
Тоа ти е ОффНет. На глобално ниво се такви, а + тоа ако ти се погоди недај боже оптеретено или зезнато AP, ем не можеш да им избегаш правно да го прекратиш договорот без пенали, ем цел живот ќе имаш таква конекција.

Член од
2 април 2007
Мислења
2.875
Поени од реакции
4
zadravo prijateli.
imam edno prasanje.sakam da go stavam vo miruvanje wadsl od onnet na 6 meseci.dali nekoj znae nesto podetalno da mi objasni ili svoe iskustvo.vo dogovorot mi pisuva deka imam pravo na 6 meseci vo 1 godina. sakam od 1 septemvri do 1 mart da mi miruva,ponatamu od 1 mart do 1 septemvri da go koristam i narednite 6 meseci da miruva i da mi zavrshi koristenjeto na wadsl.
no vo dogovorot pishuva deka vo edna godina moze samo 6 meseci da miruva wadsl vrskata.
pozdrav!cekam podetalni informacii!

Член од
2 април 2007
Мислења
2.875
Поени од реакции
4
ja onnet ke gi prasham ,no zashto sluzi forumov: za polesno i pobrzo da se informirame.
pozdrav

Smasher

Професионален молер
Член од
27 јуни 2007
Мислења
811
Поени од реакции
9
А шо не ги прашаш оннет?
Абе ок тоа, ама подобро прво да се информира прво од другите форумџии, да се сподели искуство. Off.net не ја зборуваат вистината често и прават финтии како да те зезнат. Не прашувај гаталец прашај патилец. :star: :)

Инаку за оннет би требало да е така, само што додека ти е на мирување услугата не се вбројуваат тие месеци како поминати значи додатно ќе ти бидат додадени на крајот на 2те години од договорот. Мислам дека би требало да може така да направиш, сепак нека каже уште некој нешто.

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
Мене ми се ставен во мирување веќе 2 месеци ама за понатака незнам што како ќе биде, ниту пак сум се распрашал. Мојот јузер неработи ама си користам интернет со друг јузер зошто антената ми седи.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
А што фрее или бараш пари ова она....!?

Mind In Motion

Smirking Revenge
Член од
29 мај 2007
Мислења
816
Поени од реакции
46
BitSpirit
Не ги постирај тука јузерите, еднаш исто така за АДСЛ постави еден тип, па за секунда ги снема=)

ти препорачувам да ги праќаш по пп на сите заинтересирани =)

Mind In Motion

Smirking Revenge
Член од
29 мај 2007
Мислења
816
Поени од реакции
46
Данкишен

Успат, можеш да уживаш, како овај пост ќе биде избришан хахахах

Go2bed

Vasilij Zajcev
Член од
2 март 2005
Мислења
972
Поени од реакции
13
со кој само памет ги постираш тука....утре ќе бидат блокирани усерите сигурно......:tapp::tapp::tapp:

Mind In Motion

Smirking Revenge
Член од
29 мај 2007
Мислења
816
Поени од реакции
46
BitSpirit, брат ај избриши го постот...додека не е касно.Го2Бед е во право, утре ќе бидат блокирани и никој нема да има ќар од тоа.

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942
Не, супер ти беше намерата. Да оштетиш некого е баш паметна идеја.
Дај стави уште некој јузер тука:vozbud:

:tapp:
Админке ма, зарем и ти?! :pos:

Во иднина не се трудите да ставате усери и пасс-ови, зошто се оди на ладење за оваа работа.

Kajgana Shop

На врв Bottom