Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Bxf5ACUIAAACmfQ.jpg

Bxf5I2cIUAA-Ej_.jpg
[DOUBLEPOST=1410703097][/DOUBLEPOST]Тhe BOSS ...

Bxf5um5IcAAe6Oo.jpg

Не, зборев за позицијата што си ја играше против Барнли, таму може да игра и за Реал играше таму во 4 - 3 - 3 тоа не е проблем, како крилен бек никогаш нема играно на оваа позиција во оваа формација.

Има играно баш на таа позиција. На СП 2010 кога Аргентина го играше овој систем ја играше таа позиција Ди Мариа, а исто и претходно во Бенфика по потреба играл на таа позиција. Секако најпродуктивен како чисто крило, но неговата брзина и експлозивност во оваа формација најдобро можат да дојдат на израз на оваа позиција.

И со составов што испадна сега излезе дека сите што биле во карантин се во комбинација. Ме радува што Переира е во плановите на ЛВГ.

абе баталете формации глупости тоа само на хартија, ќе видиме на терен како ќе биде. Переира на клупа? Јас па мислев го изгубивме идентитетот со младите играчи со трошењево :(

Валенсија, Јанг, Клеверли, Флечер, Велбек, Чичарито НЕ СЕ СТАРТЕРИ ВО МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД, е фала ти старко ми ги исполни сите желби. Од денес почнува нова ера и во клубот и на Олд Трафрод, а не противниците да доаѓаат на Олд Трафорд напалени!!!

Van Gaal: "We want to bring that fear factor back to Old Trafford and I hope that process will start today."

Со Ферги не можеа да предвидат со кои играчи ќе играме и како ќе играме, сега и составов излезе го имаат а не може да се знае со сигурност со која формација ќе играме. :)

Изгледа играме 4 - 3 - 1 - 2.

Рафаел - Еванс - Рохо - Блекет
Блинд - Ерера
Ди Марија - Мата - Руни
РВП - Рио

Ди Марија во Реал играше цмф ама со уште еден цмф и дмф зад нив.

Според играчкиот кадар најпогодна би била дијамант формацијата која Анчелоти ја користеше во Милан, без крила.

Валенсија, Јанг, Клеверли, Флечер, Велбек, Чичарито НЕ СЕ СТАРТЕРИ ВО МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД, е фала ти старко ми ги исполни сите желби. Од денес почнува нова ера и во клубот и на Олд Трафрод, а не противниците да доаѓаат на Олд Трафорд напалени!!!

Van Gaal: "We want to bring that fear factor back to Old Trafford and I hope that process will start today."
ако не ти играат пеперутки во стомак ја еве :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom