Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ме радува што можеби нема да игра куртонот бартон , но формацијата ти е грешна , со 3-5-2 почнуваме , па можеби ке смени после 4-3-3
Ќе видиме ама ептен ризик ќе биде да почнеме со 3 стопери зошто толку и имаме, ако не дај боже се повреди некој од нив Блинд ќе треба да покрива таму. Битно да победиме. :)

Ќе видиме ама ептен ризик ќе биде да почнеме со 3 стопери зошто толку и имаме, ако не дај боже се повреди некој од нив Блинд ќе треба да покрива таму. Битно да победиме. :)
10685426_791349240931080_7569409156132256065_n.jpg

Богами со Руни кој што на сликава е како симбиоза на Фродо Багинс и Рон Визли

Со овие играчи оваа формација не верувам, или пак Блинд да игра како крилен бек а Ди Марија во средина место него. Некако многу неверојатно ми е да го играме Ди Марија крилен бек.

Формацијата поише е 4-3-3 само со малце изменети задачи :D

За 10 минути ке ми се јави сорсот од Ингланд, и све ке ви кажам.

Со овие играчи оваа формација не верувам, или пак Блинд да игра како крилен бек а Ди Марија во средина место него. Некако многу неверојатно ми е да го играме Ди Марија крилен бек.
Уште поневеројатно Ди Марија пак да игра таму во средината. Едноставно не е човекот за таа позиција што има да го мачиме.

Уште поневеројатно Ди Марија пак да игра таму во средината. Едноставно не е човекот за таа позиција што има да го мачиме.

Кагава на клупа играше 2-3 години , овој за средина ќе го мачиме ти се молам.

Не, зборев за позицијата што си ја играше против Барнли, таму може да игра и за Реал играше таму во 4 - 3 - 3 тоа не е проблем, како крилен бек никогаш нема играно на оваа позиција во оваа формација.

Тука ќе игра Ди Марија цела сезона. Откако го купија Фалкао, формација со еден напаѓач стана невозможна за играње.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom