@DonExo Па имам околу 9+ долари и ~2800 BAP. Чекам да ми истече тоа recycler-от па да се качам во втора група (над 12.000 BAP), а после да соберам 10 долари и да го купам блокерот, пошо побитно ми е времето од парите (дур се вака малку).
Инаку во моментов имам просек од 0.5-0.6$ дневно, а само 2 долара потрошено на реклами (од баланс). Максимум имав околу 10.000BAP.
Туку, имам троа прашања за
@IvicaPunK. Вика дека знае се за Ptcircle, па уште еднаш да го прашаме подобро да објасни што се случува со страната. Се што до сега кажа ми звучеше како просечна ефтина приказна на просечен админ на скам страна, без навреда.
Еве на пример, што значи ова. „Англискиов“ јас не им го разбирам
Прегледај го приврзокот 101819
Друго, вчера околу 01.00 побарав исплата, добивам „Payouts are disabled for today. Please try 1 day later, after 1am italian time". Денес барав точно во 00.00 ко што препорача, добив само
„Payout request refused
Payouts are disabled for today“.
Последнава недела се хаос. Еден ден имаш 15 реклами максимум, следниот имаш 100+. Денес, на пример, максимум ми е 30. Изгубив 2 купени реферала (активни), онака, ги снема. Еден купив пред 4 дена, уште нема кликнато; втор пат се случува. До пред една недела, BuxBonus беше 0.5$, а реферал кошташе 1$ за навек. До пред 2 дена BuxBonus беше 5$, а реферал 5$, за 365 дена. Денес BuxBonus ми е 1$, а реферал кошта 1$ за навек. Ај најди НЗС. Вчера максимум лимит за барање исплата беше 21$, денес ми е 20$.
Даље, тешко возможно е страна да е одржлива и да опстане со така висока „плата“ по клик. А сега, кога секој прави и по 1$+ на ден само од кликање?
Мене ми изгледа дека страната отиде у скам и веќе не се ни замараат газдите дали има баг, грешки у цени, у лимити. Не очекувам дека ќе успеам ни да побарам исплата, камо ли да ја добијам. Ама ај да видиме што ќе каже Ивица.