Автомобили во размер

Член од
10 мај 2012
Мислења
251
Поени од реакции
261
bmw100.jpg [DOUBLEPOST=1410560008][/DOUBLEPOST]евеги налепниците но и имам вакви слицни бандаши но незнам дали ќе му стојат.

Последно уредено:

zocc

911
Член од
9 мај 2011
Мислења
2.912
Поени од реакции
1.678
А бе џабе е се ова, додека не си купи вотерслајд налепници од странство, ништо не прави. Не дека не чинат тие неговите, многу се дебели - хартијата е дебела спрема размерот (1/24).
Јас сум пробал на 1/18 и на ништо не личи, дури и на нив се гледаат дебели рабови, па замисли на 1/24.
Камионите (1/24 макетите) кои ги правам, доаѓаат со спремни вотерслајд налепници (се лепат со помош на вода или специјален омекнувач). Кога ќе се аплицираат не се гледаат рабовите, како да се цртани и тоа пред да се шприцне проѕирниот лак.

Член од
29 октомври 2011
Мислења
1.029
Поени од реакции
954
U kumanovo ima prodavnica za stari stvari i tamo kupuju ostavi gi ga broj da mi vrtiv kt dobiev nesto novo.A za zamenu pisi sto mislis[DOUBLEPOST=1410378418][/DOUBLEPOST]Ja ne sobiram 1/18 imam nekolko 1/24 i drugi su pomali modeli
Ford eskort 4*4 1/43 made in itali; ferrari gto 1/43 made in italy;suzuki vitara 1/43 made in italy; mca centenaire 1/43 made in italy; fiat marea weekend 1/43 made in china; bmw m3 gt cup made in italy ke ti gi dadam site za 6 od tvoite, ke probam da najdam i drugi imam i porsche 911 turbo, ama odlepeni mu se nalepnicite i malku e izgrebano. imam edno ferrari 599 ama pogolem razmer e od 1/43 vo bugarija od benziskite shell mi go dadoa so kupeno ulje, celoto e plasticno.

Член од
10 мај 2012
Мислења
251
Поени од реакции
261
fala za nalepnicite top seeeeeeeeeeeeeee[DOUBLEPOST=1410618567][/DOUBLEPOST]bojco pusti sliki da gi vidime i koj koli se prodavas

Последно уредено:
Член од
29 октомври 2011
Мислења
1.029
Поени од реакции
954
fala za nalepnicite top seeeeeeeeeeeeeee[DOUBLEPOST=1410618567][/DOUBLEPOST]bojco pusti sliki da gi vidime i koj koli se prodavas
da gi slikam ke gi pustam, ne mi se za prodavanje, sakam da go ubedam trendo da gi trampame, ama mislam deka ti ne sobiras 1/43, imam i 1/24 nekoj gi kriev so se kutii se, da ne gi iskrsat decava, neznam kaj mi se skrieni, znam deka korvette bese zeleno ednoto, porsche 911 belo, ke gledam i tie da gi najdam i nekoe infiniti imav, ama na maistto
ti do kaj si so kolekcijata so pozarnite i helikopterite???

Член од
16 јануари 2013
Мислења
125
Поени од реакции
121
da gi slikam ke gi pustam, ne mi se za prodavanje, sakam da go ubedam trendo da gi trampame, ama mislam deka ti ne sobiras 1/43, imam i 1/24 nekoj gi kriev so se kutii se, da ne gi iskrsat decava, neznam kaj mi se skrieni, znam deka korvette bese zeleno ednoto, porsche 911 belo, ke gledam i tie da gi najdam i nekoe infiniti imav, ama na maistto
ti do kaj si so kolekcijata so pozarnite i helikopterite???
Iskreno mnogo e tesko da se odelu od njima.vec kt gi stavu u kolekciju toj e kraj.Ako imas nesto za prodavanje pisi.ako Sakas mozu da idu u tuj prodavnicu i da ti slikam sto imav pa takoj da se menjamo

Член од
29 октомври 2011
Мислења
1.029
Поени од реакции
954
Iskreno mnogo e tesko da se odelu od njima.vec kt gi stavu u kolekciju toj e kraj.Ako imas nesto za prodavanje pisi.ako Sakas mozu da idu u tuj prodavnicu i da ti slikam sto imav pa takoj da se menjamo
Vidi dali ima nekoi od ovie modeli sto sega gi kupi ti pa na kraj moze ke pominam kumanovo ke mi dades adresa, da vidam sto ima, ne mi odgovori do kade si so helikopterite i pozharnite i @Andreja28 mislam deka gi sobirase niv

Fringe

Скитник низ паралелни светови
Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
А бе џабе е се ова, додека не си купи вотерслајд налепници од странство, ништо не прави. Не дека не чинат тие неговите, многу се дебели - хартијата е дебела спрема размерот (1/24).
Јас сум пробал на 1/18 и на ништо не личи, дури и на нив се гледаат дебели рабови, па замисли на 1/24.
Камионите (1/24 макетите) кои ги правам, доаѓаат со спремни вотерслајд налепници (се лепат со помош на вода или специјален омекнувач). Кога ќе се аплицираат не се гледаат рабовите, како да се цртани и тоа пред да се шприцне проѕирниот лак.
Има тенка прозирна самолеплива фолија.
Си симнуваш од нет што ти треба,средуваш во корел или фотошоп и печатиш на колор ласерски печатар.

Член од
10 мај 2012
Мислења
251
Поени од реакции
261
bojco ja cekam da iskocat kolite unaku za hilihopterite gi imam site ako gi najdes kolickite 1 24 pustigi da gi vidam[DOUBLEPOST=1410624290][/DOUBLEPOST]bojco ja cekam da iskocat kolite unaku za hilihopterite gi imam site ako gi najdes kolickite 1 24 pustigi da gi vidam

zocc

911
Член од
9 мај 2011
Мислења
2.912
Поени од реакции
1.678
Има тенка прозирна самолеплива фолија.
Си симнуваш од нет што ти треба,средуваш во корел или фотошоп и печатиш на колор ласерски печатар.
Не може на ласер-домашен, се љушти бојата лесно после и реагира на безбоен лак. И таа што мислиш дека е тенка, врска нема. Може не си видел вотерслајд налепница, па немаш сега претстава.

Fringe

Скитник низ паралелни светови
Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
Не може на ласер-домашен, се љушти бојата лесно после и реагира на безбоен лак. И таа што мислиш дека е тенка, врска нема. Може не си видел вотерслајд налепница, па немаш сега претстава.
Печатам во боја на мн.тенка самолеплива проѕирна фолија на домашен ласерски печатар па врз печатеното по лепењето ставам уште една тенка самолеплива проѕирна фолија за заштита и прскам со безбоен лак.
На овој начин BMW E92 М3 motormax го имам направено Safety car Moto GP.

Член од
29 октомври 2011
Мислења
1.029
Поени од реакции
954
bojco ja cekam da iskocat kolite unaku za hilihopterite gi imam site ako gi najdes kolickite 1 24 pustigi da gi vidam[DOUBLEPOST=1410624290][/DOUBLEPOST]bojco ja cekam da iskocat kolite unaku za hilihopterite gi imam site ako gi najdes kolickite 1 24 pustigi da gi vidam
ke gi pustaat i kolite li kaj nas 'poznati avtomobili' ? da ne ima veke izlezeno nekoja?

Член од
10 мај 2012
Мислења
251
Поени од реакции
261
$_57.JPG [DOUBLEPOST=1410632450][/DOUBLEPOST]eve uste edna 190 dekra videteja razlikata

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom