Тим А vs. Тим Б

• Креатор на темата Креатор на темата Myers
  • Време на започнување Време на започнување
640

Како во школо? Добро, лошо, досадно......ете на Боб му е интересно зш тоа е школа(/о) за него, учи трикови од постари и ги учи помладите, понеискусните.....:)

640

Како во школо? Добро, лошо, досадно......ете на Боб му е интересно зш тоа е школа(/о) за него, учи трикови од постари и ги учи помладите, понеискусните.....:)

И ова е грешка? 655

Да. Но не моја.

Не знам кој игра со мене, а кој не. Го гледам резултатот. Иако повторно грешиш нека ти биде. 650 :P

670:)

Тоа што Ангела е под дејство на алкохол е друго...... вратете се неколку страници наназад, па ќе видите како е правилно:)

655:)
Думбледоре, почнаа ли во школо да ве оценуваат?:)

Последно уредено:
650
Не ми одговори на прашањето, дали крадеш трикови од поискусните и да ги “продаваш“ на понеискусните? Така “пумпаш“ искуство.
Па можеби и самиот имаш свои изуми и креации. Инаку интересен правец си одбрал. ;)

655:)
Основното знаење за работата ми е средното школо, а курсевите кои сум ги посетувал после средното ми биле триковите од ,,поискусните". Од моето знаење ништо не сум предал на ,,понеискусните".
Имам мои изуми, но тоа исклучително само дома..........., на работа се готви исклучително според рецепт и нема отстапки:)

650 Ми мириса на тоа дека едно сабајле ке се шокирате кога ке видите 0 .. како што Инзаги се шокираше кога виде 170 броја помалку :нинџ:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom