Треба да се воведе данок на глупост. Така ти веднаш ќе банкротираш.
Тебе ќе ти го воведат. Идеите за нови даноци се за полнење на касата. Да биде државата богата.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Треба да се воведе данок на глупост. Така ти веднаш ќе банкротираш.
Кола дека е луксуз, е луксуз, особено за македончето. Немаат сол у очите, коли возат, и се праат фаци. Живеат од пензијата на дедо му, ќе земе кредит, кола ќе вози, има за гориво и за регистрација, а се буни за беспатен паркинг. Боже сачувај.
Треба да се воведе регистрација и осигурување на возила во невозна состојба ! Како во некои држави. Да има РЕД
Тебе ќе ти го воведат. Идеите за нови даноци се за полнење на касата. Да биде државата богата.
Не зборувај за Југославија, она е репер за успешна светска држава.
For 450 000 this is just fine...[DOUBLEPOST=1405461141][/DOUBLEPOST]
Југославија за оваа калакурница е Шведска, Швајцарија и Германија заедно.
Не верувам дека сте ја „фатиле“ Југославија, но и да сте ја фатиле исто е. Само топло би ви го препорачал да го прочитате ова парче http://predragrajsic.blogspot.nl/2014/03/the-economy-of-titos-yugoslavia.html
И Северно Корејците што живеат во Демократска Република Кореа, исто мислат дека им е супер. Дури и се светски шампиони во фудбал за 2014, со победа на Португалија 7-1 во финалето.
Тооо!Не верувам дека сте ја „фатиле“ Југославија, но и да сте ја фатиле исто е. Само топло би ви го препорачал да го прочитате ова парче http://predragrajsic.blogspot.nl/2014/03/the-economy-of-titos-yugoslavia.html
И Северно Корејците што живеат во Демократска Република Кореа, исто мислат дека им е супер. Дури и се светски шампиони во фудбал за 2014, со победа на Португалија 7-1 во финалето.
А функционерите од Југославија можеш да ги споредиш со народот!?
Мислам дека ова е заради патната такса која не ја плаќат странците кои идат во МК.60 денари = евро и пол
...за топло добредојде. Не дека тие го разбираат курсот
Прегледај го приврзокот 98087
Знам дека треба некаде да се представам како за почеток но нов сум на форумов па не се снаоѓам баш како за почеток па ќе го оставам тоа претставување за понатаму...
туку за патарините ми беше муабетов, кога ќе стане збор за патарините и автопатиштата (какви такви), мене мислата воопшто не ме влече кон цената туку воопшто кон тоа дали треба да се наплаќа воопшто патарина на овој начин со наплатни станици, застанување на секои 15-20 км, ситни пари, кусур, мито и корупција, пола пола, злоупотреби, змиски очи и магарешки стапови...
Наместо тоа 100 пати подобро за секого би било кога 20-те милиони европејци да ги поделат на 300.000 автомобили , 30-тина илјади камиони незнам колку автобуси и мотоцикли соодветно според категорија и при регистрација да се наплатат да речеме по 30 евра по автомобил и ќе можат со експлозив да ги дислоцираат наплатните станици.