- Член од
- 24 мај 2014
- Мислења
- 5.305
- Поени од реакции
- 5.911
Eve ideja za vie sto se zanimavate so modificiranje. Pretpostavuvam deka nekoj od vas go ima napraveno do sega. http://www.youtube.com/watch?v=1u2T8uQplEg
Земи жица и направи осовиниpasiraat no nemam sipki
U kumanovo ima prodavnica za stari stvari i ja gi ga ostavi broj da mi vrtiv uvek tk ke dobiev nesto novo.Imav joste ama ja nemam pare :/ Samo podobri modeli gi zemaОдличен улов, браво.
На некој пазар или бувљак ги најде?
U kumanovo ima prodavnica za stari stvari i tamo kupuju ostavi gi ga broj da mi vrtiv kt dobiev nesto novo.A za zamenu pisi sto mislis[DOUBLEPOST=1410378418][/DOUBLEPOST]Ja ne sobiram 1/18 imam nekolko 1/24 i drugi su pomali modeliдругар од каде ги најде овие бураго, толку стари модели се, нели собираш 1/18 само дај да се договориме да ти ги земам некои од нив или ако сакаш замена???
1/24 so opakovki ama stari modeli se, mislam deka ne gi vadat veke bburagoU kumanovo ima prodavnica za stari stvari i tamo kupuju ostavi gi ga broj da mi vrtiv kt dobiev nesto novo.A za zamenu pisi sto mislis[DOUBLEPOST=1410378418][/DOUBLEPOST]Ja ne sobiram 1/18 imam nekolko 1/24 i drugi su pomali modeli
За вака убаво да легнат ти требаат вотерслајд налепници, посебно на размер 1/24. Се друго ќе биде дебело, што и да залепиш.Прегледај го приврзокот 101998 Го офарбав Мерцедесот излезе топ го оставив да се суши. Кога ке се исуши му спремам налепници ќе го правам како на сликата налепниците ќе бидат пустени на катар цекам мислење