Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ne se pikajte vo italija moj sovet norveska ne se za potcenvanje a gledajki so kakov sostav ke izlezi italija norvezanite najmalce bod ke lapnat
И јас тоа им викам Италија се болница тешко дека ќе победат, додека норвежаните немаат проблеми како што знам.[DOUBLEPOST=1410288731][/DOUBLEPOST]Велс 7 минута губи у пичку матер шо ќе испадни од ова.

Последно уредено:
Џонииииииииииииииииииииииииии Џони би гууууууууууд.

ПАК ЗА ЕДНО - Германциве Меменген или као и да се викаа (не можам да проерам, ќе скршам екранов дур отворам) 0-0 на полувреме, 2-2 на крај ...ај бе!

Пичка му материна

Точно да дадат 2 гола или и 3 и поеќе ако даат е добитно

Минимум 2 гола.Значи даваат 2 гола домаќините и не ти чуе како ќе заврши после.3,4,6,10,500 голови да дадат фатено е.

Неќам да се прам паметен ама напишав убо дека Холандија без Робен неможи ниту Македонија да ја победи....пола екипа му е Робен

Само Хрватска. Ај умрете гниди скапани смрдливи, што утнаа на 2-0, какви само две шанси имаа... На татко ми е иначе тикетов.
Прегледај го приврзокот 101937
Аууу, која несреќа човече :facepalm: браво, ќе ги здробевте начисто... ова да влезеше имаше со тапани да одевте по парите:D иии мене ми е мака, најискрено...

Аууу, која несреќа човече :facepalm: браво, ќе ги здробевте начисто... ова да влезеше имаше со тапани да одевте по парите:D иии мене ми е мака, најискрено...
Абе упм нека идат, на 2-0 имаа две одлични шанси, во 86 и 90 минута. Во 86 волеј од корнер, директ у голманот. Ајде тоа ќе речеш не беше некоја нај нај позиција, ама у 90та тој волот Крамариќ беше ако не се лажам, што утна у гз да го ебам. Искочи сам малце од косо, од десната страна и чиста позиција и му шутираше у нога на голманот а после од нога у пречка отиде топката. Ебате среќата... Што не му пројде низ нозе или до нога и нека си ебат матер. Ми кажаа некои што го гледале прво полувреме дека имале 1000 шанси и во прво...

Штета што немаше како да ја штити, ги чекаше Турција, нив и Босна, сите 3+ и сите во исто време се играа. Турцијa му се направи за две минути, Босна у тој момент даде гол и остана Хрватска само. Имаше некои 13-14 минути до крај а Хрватска водеше 1-0 и немаше како да ја брани.

Исто лани една го еба за 600 000, од Шведска втора лига, ја имаше гг3+ а она 0-1 од 5 минута и се укопа така. А играа првиот со петтиот. Првиот нормално имаше гол разлика 1000:20, и тогаш не дадоа гол ко за беља. :D

Бетис 1-1
Леиоа 1
Гремио 1
Сао Паоло 2
Лос Ангелос 2
вчера ме изгореа од 2 дена заработка ради то црногорците и денес овие на 2 тикети ги распоредив па да видиме како ќе излезат.

Конго -Судан 1
Франција-Аргентина 1
Воландри-Марек 1
Србија-Италија 1
Србија-Бразил 1
уште Алжир-Мали 1 уплата 100 добивка 1980 денари,на друго ливче уште Шпанија-Франција 2 добивка 1100.

бетис се легенди, цело полувреме спиеја за 47мин одма гол и сега уштееден среќа во последен момент отидов да ја сменам само 1 :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom