Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Se dodeka reprezentacijava ni e ramkovna nikad nema da imame uspeh. Vecer sakam spancive da ni ja skrsat kicmata, da postavime nov rekord vo poraz i da gi dupnat od zezanje seljacive od reprezentacijava.
Па „рамковните“ по некоја случајност секогаш се најдобрите поединци во репрезентацијата.

Како и да е, јас лупнав едно патриотско Х2 за 500-че у кладилница, да биде поинтересно :P

Последно уредено:
Па „рамковните“ по некоја случајност секогаш се најдобрите поединци во репрезентацијата.

Како и да е, јас лупнав едно патриотско Х2 за 500-че у кладилница, да биде поинтересно :P
Мора да има некој разлог зашто се трупци, у кошарка и ракомет нема " рамковни" и затоа газиме се пред себе.:P
Ако си ја играл х2 си можел и 2 у 2 исти се шансите да добиеш, а квотата е 6 пути поголема од х2.:D

Мора да има некој разлог зашто се трупци, у кошарка и ракомет нема " рамковни" и затоа газиме се пред себе.:P
Ако си ја играл х2 си можел и 2 у 2 исти се шансите да добиеш, а квотата е 6 пути поголема од х2.:D
Шансите да добиеш се исти да не добиеш, така да... :pos:

Незнам зошто си ја играл Х2 кога можело чист Х.Посекако гол нема да дадеме

Не е малце утнат нашиов состав? :D:pos:
Ако го видам Цуцули во први 11, не ја гледам утакмицата уште од сега кажувам.
jtrhr.png

Вечер составите на Шпанија и Македонија .

10676368_10152698194893966_1180603244958122853_n.jpg

Alineacion Macedonia: Naranja, Platano, Manzana, Pera, Uva, Sandia, Pomelo, Lima, Melon, Mandarina, Melocoton
Entrenador: Frutas Del Bosque

Alignment Macedonia: Orange, Banana, Apple, Pear, Grape, Watermelon, Grapefruit, Lime, Melon, Tangerine, Peach
Coach: Fruits Of The Forest

Пошто ко и сите странци, за Македонија мислат дека е салата. :place:

Ауууууу овие од КАНАЛ 5 стварно изретардирани бе .... очекувале добар резултат :tapp::tapp::tapp: на популизмот му нема крај , абе нели гледаат дека сите светски кладионици не играат на хендикеп само нас со + 3 заедно со Малта , Андора и Лихтенштајн . Навивам да не тепаат 11 - 0 за да си паднеме на газот и да сватиме дека треба работа , а не патриотизам !!!!

"Со тактичка поставеност 3-4-3, Ѓуровски ќе се обиде да им парира на Шпанците на средината од теренот каде се очекува да се крши резултатот. Во стартниот тим, покрај очекуваните имиња, се најдоа и Езгијан Алиоски и Ардијан Цуцули кои треба да ја дуплираат нашата лева страна во средниот ред. На местото на повредениот Ферхан Хасани од 1.минута шанса добива Бесарт Абдурахими кој во нападот ќе биде заедно со Ибраими и Јаховиќ, а веднаш позади нив ќе бидат Александар Трајковски и Стефан Спировски.

МАКЕДОНИЈА: Пачовски, Ристевски, Шиков, Мојсов, Цуцули, Алијоски, Спировски, Трајковски, Ибраими, Абдурахими, Јаховиќ"
Mуахахахахха :pos: важи ај

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom