Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Од штаб те пуштија ?Нека ни е за многу години празникот !
Можеби оваа наша млада државичка не ни ги овозможува најдобрите услови за живеење и како што гледам по мислењата на форумот сите сакаат да избегаат од тука во прва прилика бидејќи државата не им нашла работа (социјалистичко воспитување)
Но не заборавајте го нашиот долг кон оние кои целиот свој живот го посветиле за создавање на држава во која сите македонци слободно и обединето, што тие добија за возврат, дури некои и куќите си ги продале за да земат парче оружје, Можеби мојата татковина е корумпирана и има непостоечка економија но сепак е моја и јас имам само еден дом, оставено ни е од нашите предци да се залагаме нашите поколенија да имаат подобар живот како Македонци.
Што трескаш ти бе и кај што треба и кај што не треба?Ќе ви го честитаат вечер празникот.
Ако изгубиме испод 5-0 славејте вечер, бидејќи се испод 5-0 е успех.
Го менам боб беШто трескаш ти бе и кај што треба и кај што не треба?![]()
Дефинитивно не ме разбра шо сакам да кажам, сакав да кажам дека сите се прават патриоти на форумов а половината имаат бугарски пасош. Инаку мене кур ме боли за Македонија и во прва прилика би избегал од тука да имам шанса.
Да ама по 50 години бугарите ќе си стават документ еве колку се Бугари, а еве Македонци. И после што? Пак македонскиот народ си го уништуваме. Ти како сакаш осеќајсе, ама кога ќе го видат пасошот, ти си Бугарин. Од каде сега тие ќе знаат како ти се осеќашВо ред. Инаку, фактот дека имаш Бугарски пасош или било каков друг не те прави помалку Македонец. Битно е како ти се чувствуваш и како гледаш на работите. Се друго е обид за егзистенција и подобар живот за себе и своето семејство.
vo Anglia...Слабо нешто мислење, кај се патриотите со бугарски пасош.