Што кога би биле повторно млади?

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.976
Поени од реакции
25.639
Страдајќи од midlife crisis :D уште во моите доцни 20-ти, размислував на темава.
Што би направиле кога би се вратиле назад во времето? Често ја слушам фразата „Годините да ти ги имам, паметот да ти го немам“, што е она што сте го пропуштиле на таа возраст, или пак би сакале да го направите повторно?

Темава очигледно е за лица над четириесет години(најмалку), така да не се мачи да пишуваш ако си некој дваесетгодишен лигуш.

Страдајќи од midlife crisis :D уште во моите доцни 20-ти, размислував на темава.
Што би направиле кога би се вратиле назад во времето? Често ја слушам фразата „Годините да ти ги имам, паметот да ти го немам“, што е она што сте го пропуштиле на таа возраст, или пак би сакале да го направите повторно?

Темава очигледно е за лица над четириесет години(најмалку), така да не се мачи да пишуваш ако си некој дваесетгодишен лигуш.
  • уште во моите доцни 20-ти, размислував на темава.
  • не се мачи да пишуваш ако си некој дваесетгодишен лигуш.
Logic.

• уште во моите доцни 20-ти, размислував на темава.
  • не се мачи да пишуваш ако си некој дваесетгодишен лигуш.
Logic.

Јас само ја отворив темата, не се осмелив да пишам било какво искуство. Сериозно, мора ли на се` да барате замерка?

• Ми се допаѓа
Reactions: 048

Јас сум добро ситуиран господин, не би менувал многу работи то се воглавном ситници од типот “не одбивај да ја клецнеш иако ти изгледа одвратна“

Кај мажите средновечната криза обично доаѓа над 35. Жените туркаат уште неколку години пред да ги стигне, некаде после 40. @Agda Beata како побогу тебе те фаќа оваа криза во доцни дваесетти?
Јес да секој од нас има работи од минатото кои би ги направил поинаку кога би можел, без разлика на возраста, но за ништо во животот не треба да жалиш. Од секоја грешка треба да извлечиш поука за пак да не ја направиш.
Јас не сум над 40, али една работа која би ја направила поинаку, тоа би било да заминам од вукојебината во која живеам. Ништо друго.

Кај мажите средновечната криза обично доаѓа над 35. Жените туркаат уште неколку години пред да ги стигне, некаде после 40. @Agda Beata како побогу тебе те фаќа оваа криза во доцни дваесетти?
Јес да секој од нас има работи од минатото кои би ги направил поинаку кога би можел, без разлика на возраста, но за ништо во животот не треба да жалиш. Од секоја грешка треба да извлечиш поука за пак да не ја направиш.
Јас не сум над 40, али една работа која би ја направила поинаку, тоа би било да заминам од вукојебината во која живеам. Ништо друго.

Принудена бев рано да созреам. Сега нема да ме чуди ако купам Харли Дејвисон, да се облечам во кожа, да си го испирсам јазикот, да се офарбам зелена и да бркам шеснаесетгодишни. :icon_lol:

Дојди во мојата вукојебина да живееме заедно

Ти викам не се мачи, ама ти упорна.

Летко душо, неќум после да жалам и да собирам поуки од грешките.
Оти да жалиш?, готвам, чистам, спростирам алишта, одам на пазар, возам мотор, ентелигентен, духовит, бистар секси начитан ситуиран лепо васпитан, гррадско дете, малце трошам а често клецкам.

Често ја слушам фразата „Годините да ти ги имам, паметот да ти го немам“, што е она што сте го пропуштиле на таа возраст, или пак би сакале да го направите повторно?
основно е да научиш дека животот е постојан избор, да процениш кому ќе му го довериш својот домал прст, а кому средниот;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom