Sungerot Bob
Живеј го животот
И јас приметив дека минатата недела немавме зададено рецепт.Абе на годишен одмор да не сте![]()
Како и да е........ што ќе готвиме неделава?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И јас приметив дека минатата недела немавме зададено рецепт.Абе на годишен одмор да не сте![]()

Сакав да пробам со печурки, затоа што ич го нејќам месото, ама и печурки не сакаат сите. Сакав и повеќе зачини, ама дома никој не сака зачини. И оп, трт, све по старо. 

Еве ја мојата Турлитава.
Вегетаријанска е, со печурки, се што најдов од зеленчук и коцка говедска супа.
На здравје!

Мораше, за да добие шмек поубав. Инаку за тебе и за твојата поубава половина, кога ќе дојдите на кампување кај мене у двор, без говедска коцка ќе ви направам.....само што помислив еве нешто и за мене......но крајот на реченица ме уби во поим![]()

Шумечо, јас сум огромен љубител на Македонската кујна......, посебно кога јадењето е перфектно зготвено.Да правам, да не правам, да правам, да не правам. И направив.
Се мислев бидејќи и не сум баш некој фан на турли тава.Сакав да пробам со печурки, затоа што ич го нејќам месото, ама и печурки не сакаат сите. Сакав и повеќе зачини, ама дома никој не сака зачини. И оп, трт, све по старо.
И добро бе, оној кромидон, што си мисли? Коj e он, секојпат душа да ми вади? Ова е само за него.
Прегледај го приврзокот 101051

Vaka znaci kakvi jadovi mi stvaras...