DotA генерална дискусија

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Да ми ги читаше претходните постови, ќе знаеше оти имам изгирано 20 пуб игри у животот. Ти реков, стави ме во пријатели на гарена, ќе играме некојпат. Само.. не сум воучед у таа соба, ќе мораме на некое друго место, каде што играат нубовите, како мене :)

Да? може да го завлече тидехунтерот, па додека го јаде ( ако кракенот не проработи и ја прекине ) и целиот тим се обидува да го убие, ќе улета од некаде енигма и ќе ве фати 4ца у БХ (да, направена е имба оваа верзија, некако зафаќа премногу АоЕ.. ), ќе дојдат и другите и ќе ве згазат :)
rekov, Edna DOBRA kuka moze da zaebe se...

treba da go boldiram? :)

Ne sum nenormalen da vlecam Tide,ili magnus :) nesho so znam deka ako prezivee ke mi ebe mater,a znam deka ke prezivee zaso e tanker :)

Ke vlecam nevermore ili enigma,ako se gleda,ili luna,100 posto umiraat :)
I,normalno :) nema da ja povlecam i sam da ja tepam :)

Член од
4 август 2008
Мислења
243
Поени од реакции
8
dojdi be potato, registriraj se, pocekaj 2-3dena do 1 nedela da te primat i ke mozes da igras na sajtot. Ti treba original CD w3, registriran nik na bnet i tolku.

join SIG i cekas 10 dusi da dojdat. Si pisuva koj e modot na igrata i sajtot sam ve rasporeduva koj so kogo ke igra(spored poeni, dvata tima mora da imaat slicnen prosek na poeni), i mora taka da se timovite! Dobivas +5 poeni za pobeda, -3 za poraz i -10 za leave game. Imas procent na pobedi, porazi i leaves.

Za VIP ti treba min. 1200 poeni ( se stiza so otprilika 100 izigrani partii, ako si dobar igrac), min 60% wins i max 6% leaved games. Po prosto zdravje. Na kraj na partija sam si go stavas rezultatot, gledaj da ne go pogresis. Site partii se igraat na LC ili DC. Nemoze bilo koj da vleze u igrata zasto sajtot ti dava gamename koj samo vie 10 go znaete.

Zabraneto e maphack (normalno) i multiacc, za sto se dobiva 2 god. ban. Ako pcues ili prekrsis nekoe pravilo (item steal, backdoor itn gi ima mnogu), dobivas penalty points. 5 PP's i op 10 dena ban.

epa se gledame druze. Sto ne ti e jasno, pisi na private.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
порано ние игравме оваа комбинација

1. Treant Protector
2. Sand King
3. Enigma
4. Axe
5. некој саппорт...

фората е: (за 5в5 бетл) дрвото ги праи сите невидливи (претпоставка немаат вардови...порано на 5.48 не користеФме таква ствар :) осмо сведско чудо ни беа) идат они сите 5 на мидл ex. и дрвото коренја, енигма улти, сенд кинг улти, аксе таунт и сапортов армор намалуе лечи, тантара бантара (сапорт ворк си праи) и тепање у секунда...

сапортот со енигма центар, другите праат комбинација :)

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
rekov, Edna DOBRA kuka moze da zaebe se...

treba da go boldiram? :)

Ne sum nenormalen da vlecam Tide,ili magnus :) nesho so znam deka ako prezivee ke mi ebe mater,a znam deka ke prezivee zaso e tanker :)

Ke vlecam nevermore ili enigma,ako se gleda,ili luna,100 posto umiraat :)
I,normalno :) nema da ja povlecam i sam da ja tepam :)
Неее не се гори луната да ја повлечеш или недајбоже јурнеро(кога сме кај јурнеро знаете дека може да се повлече дур прави улти?). Иначе не се замарјте со овој Фирго. Се гледа дека е бот. Памтим пред 2 год. кога мислевме дека херои со глобал ултиес можат да победат се`.

Член од
4 август 2008
Мислења
243
Поени од реакции
8
Неее не се гори луната да ја повлечеш или недајбоже јурнеро(кога сме кај јурнеро знаете дека може да се повлече дур прави улти?). Иначе не се замарјте со овој Фирго. Се гледа дека е бот. Памтим пред 2 год. кога мислевме дека херои со глобал ултиес можат да победат се`.

ok be druze, produzi da si igras pubs i da mislis deka znaes da igras. i ne mrsi muda.

ajt

HeRbEs

-WandereR-
Член од
21 јуни 2005
Мислења
766
Поени од реакции
272
ok be druze, produzi da si igras pubs i da mislis deka znaes da igras. i ne mrsi muda.

ajt
Друже ако гледаш така и SIG-овите се PUB пак играш со рандом играчи.Ја несваќам што не ти е јасно тука? .Е сега ако збориме за квалитетот на играчи од SIG и од нормален бателнет PUB има голема разлика факт!.Но сепак PUB e PUB и неможе да го споредуваш со некое добро CW.Пример ја имав од бивши клан тип што играше SIG-ови ко скинат и немаше ама баш ништо посебен скил и игра.Не беше лош не викам не ама пак не е тоа тоа.Сепак играта бара одредена количина на талент и мозок.

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
Dojdi be potato, registriraj se, pocekaj 2-3dena do 1 nedela da te primat i ke mozes da igras na sajtot. Ti treba original CD w3, registriran nik na bnet i tolku.

join SIG i cekas 10 dusi da dojdat. Si pisuva koj e modot na igrata i sajtot sam ve rasporeduva koj so kogo ke igra(spored poeni, dvata tima mora da imaat slicnen prosek na poeni), i mora taka da se timovite! Dobivas +5 poeni za pobeda, -3 za poraz i -10 za leave game. Imas procent na pobedi, porazi i leaves.

Za VIP ti treba min. 1200 poeni ( se stiza so otprilika 100 izigrani partii, ako si dobar igrac), min 60% wins i max 6% leaved games. Po prosto zdravje. Na kraj na partija sam si go stavas rezultatot, gledaj da ne go pogresis. Site partii se igraat na LC ili DC. Nemoze bilo koj da vleze u igrata zasto sajtot ti dava gamename koj samo vie 10 go znaete.

Zabraneto e maphack (normalno) i multiacc, za sto se dobiva 2 god. Ban. Ako pcues ili prekrsis nekoe pravilo (item steal, backdoor itn gi ima mnogu), dobivas penalty points. 5 PP's i op 10 dena ban.

epa se gledame druze. Sto ne ti e jasno, pisi na private.
На кој батл нет бе? Колку што јас знам, има една дота-лига соба у ггц..

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Jurnero,NIKAKO.
Ama luna..sekako..
7lvl pudge vs luna do 9 lvl bez problem ja tepa...
Prvo,nema da stigne da pusti ulti...
Normalno ke si procenam ja dali da ja vlecam,ke vidam na kolku hp e..
Bashka koa ke napraish hood,jaka muda ako pushti ulti,edvaj pola hp ke ti zeme..a ona skoro mrtva ke bide...
Taka da..luna si vlecam bez strav..ama od jug :) BEGAAAJ XD

Член од
4 август 2008
Мислења
243
Поени од реакции
8
Дота лига се игра на Northrend.И нема никаква врска со гарена.

ja toa probuvam da mu kazam celo vreme....aman. Se vklucuvas na b.net, hostot kreira igra na Listchecker ili DC i nema ni lag ni nisto. Koj saka ke go preporacam na administratorite i ke dobie username i password za brzo vreme.

ajt, pa se gledame tamu.

GG

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
Aх, не сум знаел, оддамна помина времето кога играв на Нортренд, 2006 :)

Ај ако најдам некој цд-кеу ќе играме и таму :)

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
Појма немам, НЕ ИГРАВ ДОТА до 2006, ТУКУ ПГ! ( да, играм некаде од 2000та :) )

Член од
4 август 2008
Мислења
243
Поени од реакции
8
abe CD key...gi imas dvete w3 original za 1500 denari ...dvete. Zasluzuvaat da se kupat, nevertheless.

Kajgana Shop

На врв Bottom