- Член од
- 18 април 2008
- Мислења
- 876
- Поени од реакции
- 213
FliX ист ник имаш на гг ?? ако да -преска играв со тебе 2в2 ако ти текнува рики беше изгледа ти....некако бајги ноб ми се виде.... ( без навреда..)
FliX ист ник имаш на гг ?? ако да -преска играв со тебе 2в2 ако ти текнува рики беше изгледа ти....некако бајги ноб ми се виде.... ( без навреда..)
Flixi ми е таму никот не сум играл дота од вчера вечерта и рики не сум играл месец можи сигурно бил некој другFliX ист ник имаш на гг ?? ако да -преска играв со тебе 2в2 ако ти текнува рики беше изгледа ти....некако бајги ноб ми се виде.... ( без навреда..)
Flixi ми е таму никот не сум играл дота од вчера вечерта и рики не сум играл месец можи сигурно бил некој друг
Последно играв со зевс вчера негде 18 5 имав скор
Peer..pudge solo kako heroj e dovolen gank..posle 7 lvl slucajno da ne ke farma? normalno deka ke bide postojano u gank spree.Ноуп, год. Не можеш да победиш во битка 5в5т тие херои. Ти требаат добри гангери, за доволно да се нафидат скелетонот и свенот да можат да го издржат масивниот АоЕ демиџ. Венгефулот е најважната карика у овој тим. Тој треба да знае да го остави скелетонот да фарма, да прави дену, pull ups, да става обсервери, да купи шише и да контролира rune spawns, нема потреба многу да ганга бидејки лина/свен се доволно убиствена комбинација, можат да го убијат кој било херој во кое било време, значи само треба да си држи горе и мид да го гангаат магнусот со мираната, што не би требало да биде проблем. Доколку не успее магнусот да земе дагер до 20 минута, ( што нема шанси доколку постојано е под ОГРОМЕН притисок од мирана/венге ), немаат шанси.
Ti kazav, samo kazi mi koa sakash da igrame CW, tvojot tim so tie heroi so gi kaza, a ja ke si se snajdam.a da prestaneme da praime glupi muabeti....aman vie igrate public games a jas najdov so vas da razgovaram za DOTA...
3 prvi mesta u Ku. nuff said.
ps. dota-league.com....i probajte da imate nad 50% pobedi. Toa e prosecen igrac....dobar igrac ima 60%, onie zabeganite 70%, a onie profesionalci kako slahser imaat po 80% na ligata (da, i slahser igra dota-league)
epa se gledame tamu. Mozebi nekoj od vas noobcakes ke dotera do VIP status( nad 60%) i ke igrame nekoja partija. Ako ne, zdravje, igrajte si pubs cel zivot.
pozdrav,
Лилааа 3 први места во Куманово? Браво. Мислам стварно јако достигнување. Треба да пробате во ESWC, F4F, Dreamhack и остали турнири :kez:a da prestaneme da praime glupi muabeti....aman vie igrate public games a jas najdov so vas da razgovaram za DOTA...
3 prvi mesta u Ku. nuff said.
ps. dota-league.com....i probajte da imate nad 50% pobedi. Toa e prosecen igrac....dobar igrac ima 60%, onie zabeganite 70%, a onie profesionalci kako slahser imaat po 80% na ligata (da, i slahser igra dota-league)
epa se gledame tamu. Mozebi nekoj od vas noobcakes ke dotera do VIP status( nad 60%) i ke igrame nekoja partija. Ako ne, zdravje, igrajte si pubs cel zivot.
pozdrav,
Добро е бе пријателе, оти си флезел у некоја глупа соба на ггц мислиш дека си некој и нешто? Процентот на победи НЕМА ВРСКА со тоа колку си добар играч. Може да немаш појма а се да ти се паѓаат добри у тимот и некако да го надополнуваат твоето (не)присуство па да тепате.A da prestaneme da praime glupi muabeti....aman vie igrate public games a jas najdov so vas da razgovaram za DOTA...
3 prvi mesta u Ku. Nuff said.
ps. Dota-league.com....i probajte da imate nad 50% pobedi. Toa e prosecen igrac....dobar igrac ima 60%, onie zabeganite 70%, a onie profesionalci kako slahser imaat po 80% na ligata (da, i slahser igra dota-league)
pozdrav,
Se glea kakva zapustena dota igraat u Kumanovo..Лилааа 3 први места во Куманово? Браво. Мислам стварно јако достигнување. Треба да пробате во ESWC, F4F, Dreamhack и остали турнири :kez:
Dzirni go replayot... MYM mi smenija mislenje..zimi se...Добро е бе пријателе, оти си флезел у некоја глупа соба на ггц мислиш дека си некој и нешто? Процентот на победи НЕМА ВРСКА со тоа колку си добар играч. Може да немаш појма а се да ти се паѓаат добри у тимот и некако да го надополнуваат твоето (не)присуство па да тепате.
Можда некојпат ќе дојдам на ггц, стави ме у пријатели, може да играме да те видам што знаеш.. акаунт: Тито^.^
ЕДИТ. Год, пудге е добар у публик игри, на приватните не го бива баш многу оти у тимски битки не прави ништо . Додека се водат битки на лине или се гангува, е и те како добар, признавам, ама у 5в5 битки, кога противничките херои имаат така моќни улти и блинк, не може да смени ништо : )
Da,normalnoГод, во заблуда си, ја потценуваш моќта на ултито на некои херои. Кажи ми дека Енигма, Неверморе, Лич, тидехантер и зевс не се добро комбо. ( лич/енигма горе, личот го остава енигмата да исфарма даггер, си права мека, купува вардови и други глупости. Тидехантерот иде форест, си фарма 3 брасера, и бкб, зевс е сам против двајца, неверморе мид ).
ПС. Секој херој со РЕПЕЛ е добар, поради тоа ОМНИНАЈТОТ се банира да речеме 99.5% од приватните игри ( цм мод и слично ). Што не флезе пудге у сред битка без репел да проба да танкува? Да видиш како паѓа за секунда
DotA league e pub game,idijot! samo CW ne e pub game.pak ke kazam:
www.dota-league.com I SAJT E NE E SOBA OMG!!!
i kako moze ja da imam 60% a slahser da ima 80% a??Ke ti se padnat dobri u timot ...LOL...dobra smeska druze. A za KU, pa dobro i toa e nesto, ne sum buil po drugi gradovi. Ti sigurno ni toa go nemas napraveno.
www.dota-league.com povelete, besplatno e, 1000 igraci preku den sekogas, min 100-150 i vo 5 sabajle. TOA E SVETSKA LIGA, CEL SVET IGRA!!!
ps. i nema nabs kako vas koi igraat pub games i mislat deka se igracista...omg...
Да ми ги читаше претходните постови, ќе знаеше оти имам изгирано 20 пуб игри у животот. Ти реков, стави ме во пријатели на гарена, ќе играме некојпат. Само.. не сум воучед у таа соба, ќе мораме на некое друго место, каде што играат нубовите, како менеPak ke kazam:
www.dota-league.com I SAJT E NE E SOBA OMG!!!
i kako moze ja da imam 60% a slahser da ima 80% a??Ke ti se padnat dobri u timot ...LOL...dobra smeska druze. A za KU, pa dobro i toa e nesto, ne sum buil po drugi gradovi. Ti sigurno ni toa go nemas napraveno.
www.dota-league.com povelete, besplatno e, 1000 igraci preku den sekogas, min 100-150 i vo 5 sabajle. TOA E SVETSKA LIGA, CEL SVET IGRA!!!
ps. I nema nabs kako vas koi igraat pub games i mislat deka se igracista...omg...
Да? може да го завлече тидехунтерот, па додека го јаде ( ако кракенот не проработи и ја прекине ) и целиот тим се обидува да го убие, ќе улета од некаде енигма и ќе ве фати 4ца у БХ (да, направена е имба оваа верзија, некако зафаќа премногу АоЕ.. ), ќе дојдат и другите и ќе ве згазатEdna dobra kuka moze da sjebe cel napad na protivnickiot tim