Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата viktordojran
  • Време на започнување Време на започнување
Е го немам видено тоа, што значи сега е касно а ? :D :D
Нема да го глеаш на почетна. Инаку пробај пак и оди на профилот или страната што си стиснал не сакам да го гледам, пак ќе го видиш, било да е статус, слика или статија.

Можно ли е пратена порака на пријател да не му стигне а од кај мене да се гледа дека сум ја пратил? Гледам активен е на фб но не ми пишува seen.

Акo не му стигнaлa, ќе ти пoкaжувa кaј тебе декa не е успешнo прaтенa ..

Можно ли е пратена порака на пријател да не му стигне а од кај мене да се гледа дека сум ја пратил? Гледам активен е на фб но не ми пишува seen.
Може да видел у messages горе дека има порака од тебе, али да не ја отворил пошто нејќе да видиш дека видел.

Пријателот може и да ја видел пораката додека си бил offline и подоцна да и направил mark as unread. На тој начин не се покажува seen.

Пријателот може и да ја видел пораката додека си бил offline и подоцна да и направил mark as unread. На тој начин не се покажува seen.
Хм чудно ниту сум бил annoying ниту пријателот колку што го знам не е таков да би направил ко во двава случаи па затоа прашав дали има шанси да не е пратена како што треба.

Хм чудно ниту сум бил annoying ниту пријателот колку што го знам не е таков да би направил ко во двава случаи па затоа прашав дали има шанси да не е пратена како што треба.
Ако не е пратена ќе ти пишува, а не мора ни да значи дека те игнорира. Може имал повеќе пораки, па коа ги кликал сите не му се отворила твојата, лошо кликнал и сл.

Има ли некаква шанса преку ip адреса да дознаеш кој те заебава преку фејк профил ? преку net stat -an поклопување на 2 исти адреси или нешто слично. Ако некој се разбира нека ме контактира.
Preku MVR samo ama deka bi se zanimavale so FB fake profili... blokiraj i aj cao.

Интересира ме дали би се најдел некој/нешто (фирма, огласувач, приватнаќ итн итн...) на кој шо би продадел Фејсбук профил со 5000 пријатела и повеќе од 500 followers (кои секојдневно се зголемуват) ?
Станува збор за профил своевремено створен за играње Zynga игрици на времето, ама после некое време личноста шо го користеше го измодифицира малце и успеа да ги собере овие пријатели и следбеници горе..
Претежено се мажи, mid age (20-50г), филтрирани да речам само Македонци и Срби (нема узбекистанци, пакистанци и остали копиљаци).

Верувам дека би бил погоден за некој кој шо ќе сака да се рекламира, пошто доста активни се да не речам пријателите :D
Профило евентуално би можел да се претворе у Timeline (Like page) па да си постира од него редовно..

Ако не оваа опција за продавање - ондак за „рентање“ ... неколку поста на ден, секојдневно, за одредена сума..

Имал ли е некој од вас слични искуства, или да знае некој со нешто овакво пробано?
Колку е можно да се изведе овоа и да се најде таков купувач?

Да го пријавиш,кажи им и на други твои пријатели да го пријават,репорт-нат и ќе го избришат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom