Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
:pos::pos: Дури 3ца...оп што се толку добри затоа акција неможете асална да напраите....

а до вчера викавте ако дојде прв тим ќе ви играше и ќе го седне на клупа...ама нели пошто дојде во милан не го бива толку дури 3ца подобри имате...алал да ви е за објективноста...само продужете така...

Глупости се ова, имаше само еден пост од некој интераш дека поради моменталната форма на Хернанес, Бонавентура би играл прва (значи тоа е мислење на еден член). Иначе се знае дека Ковачич и Хернанес се прва опција во среден ред ... Отвори фан клуб интер и најди уште некое мислење каде што ќе прочиташ дека Бонавентура би играл прва.

Иначе мене Бонавентура ми е ок играч, и криво ми е што отиде во Милан, но се знаеше дека без Гуарин во Валенсија, нема шанси некој друг играч да земат Интер. Ама далеку од тоа дека ќе играше прва ако дојдеше пошто тоа беше целта, да се најде замена за Кова/Хернанес во случај Гуарин да си оди...

JSUHROd.gif

abe boki vistina deka so poslednata povreda balza ja rizikuva karierata ?

големи се шансите во текот на сезоната да објави крај на неговата кариера, штета ..[DOUBLEPOST=1409680926][/DOUBLEPOST]

па и не е толку смешно колку што е вистинито;)[DOUBLEPOST=1409681021][/DOUBLEPOST]
Има кај вас некој појак од Лулиќ? :coffee:

За другар прашувам. :X3::icon_lol:

прашај некој постручњак од мене, еве на примерррр, Мацари да си го прашаш ? :icon_mrgr:

ова интерашите се полни со соодветни слики и гифтови за секоја пригода, како кога ќе отидеш у гаража кај некој механичар, а тој ќе ти даде делче (што ти треба), а што го нема во ниедна продавница, ни па отпад:D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom