- Член од
- 24 мај 2014
- Мислења
- 5.309
- Поени од реакции
- 5.927
Каде мислите дека на забава би си поминале најлудо ? Било каде во светот.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дефинирај лудо?Каде мислите дека на забава би си поминале најлудо ? Било каде во светот.
Koga se upotrebuva zborot ludo a se misli na zabava celta na zborot e da se objasni najzabavno pominuvanje na zabavata. Ja ne go izmisliv zborot go upotrebiv posto vo carsija mladi go koristat...Дефинирај лудо?
Koga se upotrebuva zborot ludo a se misli na zabava celta na zborot e da se objasni najzabavno pominuvanje na zabavata. Ja ne go izmisliv zborot go upotrebiv posto vo carsija mladi go koristat...
Муабетот ми беше дали мислиш на журки?Koga se upotrebuva zborot ludo a se misli na zabava celta na zborot e da se objasni najzabavno pominuvanje na zabavata. Ja ne go izmisliv zborot go upotrebiv posto vo carsija mladi go koristat...
Да на журки мислев ако забава не е адекватен збор.Муабетот ми беше дали мислиш на журки?
За забава некој си подразбира во музеј да иде и ќе каже лудо си поминав. Муабетот ми беше дали се работи за нешто специфично или секој може да си избере дефиниција по своја желба.