Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Не се секирајте за парите, и да има и да нема пак не трошиме ние. Како во песната, паре нису проблем, пара нема.
знае некој точно уште колку год има договор со јуве марота ?

Договорот му истекува на 30.06.2015 :)
и дај боже да не го продолжи да дојде некој друг на негово место некој со поголеми мадиња за трансфериве не да ми се ценка за 2 3 мил и да чека некому да му заврши дог и да дојде кај нас еве пример ке ке дам -.- пелусо падоин ѕиглер

Добро де јас побарав официјални бројки од некои релевантни медиуми, вие ми кажувате ваши мислења, ебаго -_-

Инаку Конте на местото на повредените Палота и Освалдо, ги земал Огбона и Кваљарела... ќе ни го исповреди тимот, се да му ебам :LOL:

^ Келини се повредил...

и дај боже да не го продолжи да дојде некој друг на негово место некој со поголеми мадиња за трансфериве не да ми се ценка за 2 3 мил и да чека некому да му заврши дог и да дојде кај нас еве пример ке ке дам -.- пелусо падоин ѕиглер
Недвед лично ќе се заложи Мино Рајола да дојди на негово место, па ќе видите расфрлање со пари.

Оф како почна сезонава.. Дај боже да не се работи за нешто посериозно, за 2 недели да биде назад на терените би било добро.

Да де да лупне некоја нереална цена за некој ко Амаури, Диего и слични ликови а од друга страна Марота ги донесе Пирло, Погба и Љоренте за безпари, Тевез за 9 милиони (чисто за споредба, Милан за Балотели даде 20).
И не знам кога веќе ќе сфатите дека ситуацијата не е така розева како што вас ви изгледа, газди на клубот не се арапски шеици туку италијанска фамилија (и да, Марота не е дел од таа фамилија).

Да де да лупне некоја нереална цена за некој ко Амаури, Диего и слични ликови а од друга страна Марота ги донесе Пирло, Погба и Љоренте за безпари, Тевез за 9 милиони (чисто за споредба, Милан за Балотели даде 20).
И не знам кога веќе ќе сфатите дека ситуацијата не е така розева како што вас ви изгледа, газди на клубот не се арапски шеици туку италијанска фамилија (и да, Марота не е дел од таа фамилија).
12 13 mil za martinez cisto za sporedba

MARTINEZ KRASIC ELIA PELUSO PADOIN ISLA RIAUDO TRAORE BENDTER ?
Освен Красич сите заедно имаа изиграно 9 утакмици... не беа битни играчи.. What's your point... Зошто многу фанови имаат потреба да плукаат по Марота и кога треба и кога не треба не ми е јасно..

Освен Красич сите заедно имаа изиграно 9 утакмици... не беа битни играчи.. What's your point... Зошто многу фанови имаат потреба да плукаат по Марота и кога треба и кога не треба не ми е јасно..
едноставно не ми е по кејф јес да направи со некои играчи вистинска работа ама со некои мн потфрли епа тоа сакам да ти кажам и јас
црвеното е за тоа донесе еден куп играчи кои не одиграа ни 90 мин така речено а желби на дел нери или па на конте[DOUBLEPOST=1409662104][/DOUBLEPOST]Џорџо Киелини предвреме го напушти денешниот трнинг на аѕурите поради болка во муслукот. Тој ќе го пропушти пријателскиот натпревар против Хоалндија во четврток, а неизвесен е за квалификацискиот дуел против Норвешка во вторник (Ла Стампа)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom