- Член од
- 21 август 2008
- Мислења
- 5.204
- Поени од реакции
- 953
знае некој точно уште колку год има договор со јуве марота ?Не се секирајте за парите, и да има и да нема пак не трошиме ние. Како во песната, паре нису проблем, пара нема.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
знае некој точно уште колку год има договор со јуве марота ?Не се секирајте за парите, и да има и да нема пак не трошиме ние. Како во песната, паре нису проблем, пара нема.
и дај боже да не го продолжи да дојде некој друг на негово место некој со поголеми мадиња за трансфериве не да ми се ценка за 2 3 мил и да чека некому да му заврши дог и да дојде кај нас еве пример ке ке дам -.- пелусо падоин ѕиглерДоговорот му истекува на 30.06.2015![]()
Недвед лично ќе се заложи Мино Рајола да дојди на негово место, па ќе видите расфрлање со пари.и дај боже да не го продолжи да дојде некој друг на негово место некој со поголеми мадиња за трансфериве не да ми се ценка за 2 3 мил и да чека некому да му заврши дог и да дојде кај нас еве пример ке ке дам -.- пелусо падоин ѕиглер
link?^ Келини се повредил...
Во 14:00 ч. ќе има прес, таму докторот ќе објаснел за што се работи.link?
Да де да лупне некоја нереална цена за некој ко Амаури, Диего и слични ликови а од друга страна Марота ги донесе Пирло, Погба и Љоренте за безпари, Тевез за 9 милиони (чисто за споредба, Милан за Балотели даде 20).и дај боже да не го продолжи да дојде некој друг на негово место некој со поголеми мадиња за трансфериве не да ми се ценка за 2 3 мил и да чека некому да му заврши дог и да дојде кај нас еве пример ке ке дам -.- пелусо падоин ѕиглер
12 13 mil za martinez cisto za sporedbaДа де да лупне некоја нереална цена за некој ко Амаури, Диего и слични ликови а од друга страна Марота ги донесе Пирло, Погба и Љоренте за безпари, Тевез за 9 милиони (чисто за споредба, Милан за Балотели даде 20).
И не знам кога веќе ќе сфатите дека ситуацијата не е така розева како што вас ви изгледа, газди на клубот не се арапски шеици туку италијанска фамилија (и да, Марота не е дел од таа фамилија).
Martininez 12m > Pirlo, Lorente, Pogba, Vidal, Lichstainer, Coman,Tevez, 30m..12 13 mil za martinez cisto za sporedba
MARTINEZ KRASIC ELIA PELUSO PADOIN ISLA RIAUDO TRAORE BENDTER ?Martininez 12m > Pirlo, Lorente, Pogba, Vidal, Lichstainer, Coman,Tevez, 30m..
Ако една грешка е до толку вредна за спомнување тогаш не знам што да ти кажам...
Освен Красич сите заедно имаа изиграно 9 утакмици... не беа битни играчи.. What's your point... Зошто многу фанови имаат потреба да плукаат по Марота и кога треба и кога не треба не ми е јасно..MARTINEZ KRASIC ELIA PELUSO PADOIN ISLA RIAUDO TRAORE BENDTER ?
едноставно не ми е по кејф јес да направи со некои играчи вистинска работа ама со некои мн потфрли епа тоа сакам да ти кажам и јасОсвен Красич сите заедно имаа изиграно 9 утакмици... не беа битни играчи.. What's your point... Зошто многу фанови имаат потреба да плукаат по Марота и кога треба и кога не треба не ми е јасно..