Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
А кој ракометари точно од Пелистер заминале во Еурофарм ???
Засега изгледа само Бесараб,а можно е и Свежио,ништо чудно и друг да замини....
Иначе од ланската екипа нема никој,освен Папата,Дрогата,Игорче и Фитило,све деца од младинци........
Ако остани овај состав испаѓаме дирек од лигата,поарно нека не се пријавуват...:facepalm:

Свежио како шо слушнав во Еурофарм.
Инаку не ми се верва шо се дешава, она шо најмногу го мразам, нов вештачки клуб, на местото на Пелситер во Битола?!
Еве јас овде ветувам пред сите шо читате, дури и да го напрат тој новио клуб европски шампион јас в сала не стапнувам, мамето да му го ебам на сите копитари појма шо немат од спорт се сотревте кај ќе ви одат овие греој шо ги прајте...
Абе не заебавај па и ти...Сега ме премисли , таман мислев да му отворан фан клуб на РК Еурофарм на кајгана :pipi:

Пуштете млади ракометари од пелистер школата нека играат ако испаднат барем ќе стекнат искуство и некој друг клуб може ќе ги види и земе.

Абе не заебавај па и ти...Сега ме премисли , таман мислев да му отворан фан клуб на РК Еурофарм на кајгана :pipi:
ХЈК(Хелсинки) Еурофарм...
Името му дојде како инспирација на Иве(комарџијата),изгледа Финците нон стоп на голој ги има играно...:vozbud:

Да му го играме на Иве ние сите то љубовничето шо го влечка за рака а на тој Циле сите швалерки на цицки да му ги прскаме . :pipi:
Остајте ги , времето ќе му пресуди. Не вреди да се коментира за нив веќе. :notworthy:
Едно ме интересира само ... Дали ќе ни го купат Моцарто ??:sneaky:

Иве све понајмило да ти изебам шо имаш во фамилијата.. Заре и тебе исто пичко една продаена. Сите изгорени да искрадите сте мамицата ваша сите до еден да ве нема лигуши едни!!!

Da donesis srpski bugarin od koj familijata se otkaza, da napravis covek od nego i na kraj da saka da go unisti klubot za nekoja banka od Cile stvarno ne mi jasno zasramise Zare

Да му го играме на Иве ние сите то љубовничето шо го влечка за рака а на тој Циле сите швалерки на цицки да му ги прскаме . :pipi:
Остајте ги , времето ќе му пресуди. Не вреди да се коментира за нив веќе. :notworthy:
Едно ме интересира само ... Дали ќе ни го купат Моцарто ??:sneaky:
Се преговара за Моцарто....:icon_mrgr:Циле сака ПРОВЕРЕНИ ЛУЃЕ сите ТЕЛЕТАБИСИ:icon_mrgr:...
Ја состави управата тушнико,кој од кој поголем хошталер:cool: Иве-прецедник,баге Спортски Директор-Баге Џуниор-секретар,и Заре тренер...
Иначе го купија ЕКОНОМО,еден орел стар:icon_mrgr: лани шо ровараше низ сала,ако ви текнува......
И сега мангуп изиграва.застанат пред сала,кабадаја невиден..:pos:
Вчера ојме на тренинг со еден другар, и му вика орело на другар ми(тренираше ракомет на времето) ЦИЛЕ ЌЕ ПРАЈ НОВ ТИМ,АКО САКАШ ДА ИГРАШ КАЖИ...:pos:

Ne gi spomnuvajte veka vo ovaa strana. I onaka ni eden od niv ne vredi da se spomne se lazov do lazov. Ako Cile ne go saka RK Pelister ne mora na sila da go zema, klubot zivurkal i ke zivurka. Samo ne mi e jasno kolku e matno vo klubot kako eden nema madinja da izlezi i da kazi se sto se pravi vo klubot. Kako e be mozno pred pocetok na podgotovki da se dade ostavka, za potoa Piskacot so novi igraci da se slija i od togas ni trag ni glas. Dobro be pa toj piunot partiski piskacot neli ima malku sovest da kazi sto se slucuva zosto se slikase so crnogorecot i mojsovski, sto bidna sega i tn. Cudesna e nasata zemja Makedonija.

Каде ќе инвестира Силијан Штркот тоа е негово право (нели негово право е @Tomasino ? :) )
Најголема кривица е политиката. Па добро незнам вашите младинци зошто играт уште во Пелистер. Нека се гаси клубот кога во Битола поголем е интересот кон парите отколку кон спортот.

Каде ќе инвестира Силијан Штркот тоа е негово право (нели негово право е @Tomasino ? :) )
Најголема кривица е политиката. Па добро незнам вашите младинци зошто играт уште во Пелистер. Нека се гаси клубот кога во Битола поголем е интересот кон парите отколку кон спортот.
Bato,so komentiras za Cile ko pojma nemas so napraj vo Pelister.:tapp:
Kaj saka neka investira,mameto negovo aramisko,ama negov bese klubot,namesto da go privatizira so bese i celta so negovite spletki go unisti klubot,vo sorabotka so opstinata i hostaplerite.
A vo koj klub,od bilo koj grad vo Makedonija interesot kon sportot e pogolem otkolku kon politikata?
Od ljubov da ne dava nekoj pari?
Toj gazdata vas da ne dava pari zosto go saka rakometot?
Se e za profit,poeni kaj partijata,tenderce,parcelce.
I zosto da ne igrat mladincite?
Da ne sakate da kupite nekoj?:гик:

Bato,so komentiras za Cile ko pojma nemas so napraj vo Pelister.:tapp:
Kaj saka neka investira,mameto negovo aramisko,ama negov bese klubot,namesto da go privatizira so bese i celta so negovite spletki go unisti klubot,vo sorabotka so opstinata i hostaplerite.
A vo koj klub,od bilo koj grad vo Makedonija interesot kon sportot e pogolem otkolku kon politikata?
Od ljubov da ne dava nekoj pari?
Toj gazdata vas da ne dava pari zosto go saka rakometot?
Se e za profit,poeni kaj partijata,tenderce,parcelce.
I zosto da ne igrat mladincite?
Da ne sakate da kupite nekoj?:гик:
За младинците (мислев за македонските играчи) нема кој да им дава плата бидејќи не добиваат ништо од нив. За тоа подобро во Охрид ,Прилеп,Струмица да си бегат пошо во Битола нема да биде ништо од ракометот(Зборувам за Пелистер). Секако дека да се издржува клуб е многу тешко во ситуација на Циле кога нема кој да му помогне. Тој сака да помогне но сам неможе се да спонзорира.

Секако дека да се издржува клуб е многу тешко во ситуација на Циле кога нема кој да му помогне. Тој сака да помогне но сам неможе се да спонзорира.

Ова си нагаѓаш ти или со Циле бевте на чорба сабајлето?

За младинците (мислев за македонските играчи) нема кој да им дава плата бидејќи не добиваат ништо од нив. За тоа подобро во Охрид ,Прилеп,Струмица да си бегат пошо во Битола нема да биде ништо од ракометот(Зборувам за Пелистер). Секако дека да се издржува клуб е многу тешко во ситуација на Циле кога нема кој да му помогне. Тој сака да помогне но сам неможе се да спонзорира.
За жалење е кутрио тој, нема леб да јади а овие клуб му тупнаја...
Битно за у мзт има.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom