Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
За Кристанте има ли официјално или јас немам видено?

Значи му значи Милан чим нејќел да игра у друга итаљанска екипа а сигурно не си иде ради пари ( не се Бенфика Реал Мадрид) значи му рекле дека нема да има голема минутажа. И уместо да го даат на заем овие го продале. За да купат уште еден играч. Нема логика зашто не би прифатил заем.
Мене ми нема логика да го дадат играчот што на 17 год го пуштија да игра во ЛШ. Му понудиле да оди на позајмица во Бенфика исто и тие прифатиле, а тој не. Причина големата конкуренција во средниот ред. Лошо е што во ваквите трансфери не си стават клаузула за да можат да го вратат назад.

http://www.slbenfica.pt/noticias/de...forca-Futebol-Profissional-do-SL-Benfica.aspx еве и офиц за кристанте..
а иначе е пола канаѓанец..[DOUBLEPOST=1409606513][/DOUBLEPOST]иначе кога сме кај кристанте.. милан прави големи грешки што одма од примавера играчиве ги префрлаат во прв тим.. преголеми грешки се тоа
еден ако се покаже таму добро и одма го ставаат со сениорите.. а таму овој ти е 18 год го комбинираш со некој 28 годишен и нормално.. конкуренција искуство се тоа.. младиве се надеваат на шанса што никогаш не стасува и се разочаруваат :unsure:
треба се со време да се оди.. се надевам само да не се случи вакво неш и со мастур понатаму.. оти скоро пола од овоа со кристанте и останативе такви веќе се случи - мастур е во прв тим со само 16 год...

Последно уредено:
http://www.slbenfica.pt/noticias/de...forca-Futebol-Profissional-do-SL-Benfica.aspx еве и офиц за кристанте..
а иначе е пола канаѓанец..[DOUBLEPOST=1409606513][/DOUBLEPOST]иначе кога сме кај кристанте.. милан прави големи грешки што одма од примавера играчиве ги префрлаат во прв тим.. преголеми грешки се тоа
еден ако се покаже таму добро и одма го ставаат со сениорите.. а таму овој ти е 18 год го комбинираш со некој 28 годишен и нормално.. конкуренција искуство се тоа.. младиве се надеваат на шанса што никогаш не стасува и се разочаруваат :unsure:
треба се со време да се оди.. се надевам само да не се случи вакво неш и со мастур понатаму.. оти скоро пола од овоа со кристанте и останативе такви веќе се случи - мастур е во прв тим со само 16 год...

Мастур е вонсериски талент.. тоа не е случај со Кристанте..

Не бе ти си вонсериски талент.

Се да ви ебам за Кристанте! Продај го и Де Шиљо сега и продавај муда за бубрези. Толку од мене.

Не бе ти си вонсериски талент.

Се да ви ебам за Кристанте! Продај го и Де Шиљо сега и продавај муда за бубрези. Толку од мене.

И мене ми ептен криво за Кристанте , и јас викам поарно Де Јонг да се продадеше.. али.. ете момакот сакал да оди , кога некој сака да си оди, и ти е незадоволен неможеш да го држиш..

Детето има висина, дриблинг, силен шут, осет за пас.. али то е то, идемо даље :confused:

Не си имаат блокажи нашиве,тежок кретен треба да си,да го продаеш детено!Попрво него би го гледал него Поли,ама ај..
Толку од трансфери,или планираат уште некој шкљ да земат?

тоа да.. има разлика помеѓу нив во квалитет ама од кај знаеме дека нема истото да се случи за некоја год и со мастур? нејќам да звучам како песимиста (спротивно баш станав оптимиста деновиве) али ајде.. да се надеваме дека нема да биде вака и не само како со кристанте туку и мн др младицни што вака завршиле - не сите биле продадени за 6 мил. ама битно ги сметале за идни ѕвезди..

Напнавте со Кристанте, премалце шанса доби а од тоа што доби не играше нешто посебно од тоа шт го гледав. Ќе има простор во Бенфика каде си заминаа доста играчи па ќе видиме што играч е :D

И мене ми ептен криво за Кристанте , и јас викам поарно Де Јонг да се продадеше.. али.. ете момакот сакал да оди , кога некој сака да си оди, и ти е незадоволен неможеш да го држиш..

Детето има висина, дриблинг, силен шут, осет за пас.. али то е то, идемо даље :confused:
:вонзем::вонзем::вонзем::вонзем:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom