Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Се гледа дека збориш од рукав.
Прво, Мурињо му беше тренер на 18-19 години и не е ништо страшно што тогаш Моу не успеал да го среди.
Второ, Манчини и Сидорф авторитет? Спомни ми ги тука и Алегри/Инзаги и да се изнасмееме. Не ги оспорувам менаџерските квалитети на набројаниве ама Манчини...Сидорф гледам си го спомнал а му беше тренер 3 утакмици. Ајде и Инзаги, што му беше тренер една предсезона.
Трето, го спомнуваш Прандели како селектор али си го лупна од рукав зошто кога игра за ИТ е бубалче. Свесен е дека е едини црнец во репрезентација и знае каков абјуз добива поради тоа уште глупост му фали и има да го палат, буквално (не фигуративно).

Не е глуп Марио. Се курчи каде што може и колку што може.
Вчера на терен беше бубачка иако имаше ситуации каде што моеше да направи потег карактеристичен за него. Пробаа да изнудат ама не им успеа.

П.С. Не ми кажувај само дека „проблем“ што го има направено за ИТ е тоа што корнер знаменцето го матккаше ко да му е пенис :)
Ако не е природно сигурно тренира.

Jaс пак мислам дека Роџерс ке го срееди Балотели, иако се тоа зависи од едниот и од другиот, па се надевам дека на овој црнецот му е дојдено памет и ке го искористи тој потенцијал што го има.

Тоа пишав и вчера. Зависи од двајцата. Роџерс покажа дека знае со Суарез и чкарт е да се каже дека Марио ќе се смири само ако тој сака.

^65М ќе плати Јунајтед
9М по сезона ќе зима, договор на 4 сезони.
според шпански АС

Леле лол бе Фалкао среден ред да не го планираат? :pos::facepalm:

ЛвГ мене да ме побара за 50м фунти ќе му дадат пари да ме купи.

ЛВГ од играчи само Блинд го побарал, Мендес им ги донесе Рохо, Ди Марија и сега Фалкао.
Исто и за Шо и Ерера не верувам дека ЛВГ ги побарал.

ЛВГ од играчи само Блинд го побарал, Мендес им ги донесе Рохо, Ди Марија и сега Фалкао.
Шо и Eрера беа веќе договорени само Гал даде одобрение. Рохо е донесен на барање од Гал пошо му се свидел на натпреварот против Аргентина, исто кога стариот го пикираше Џонс кога игравме против Блекбурн(7:1). На Ди Марија му бевме единствена шанса да замине од Реал, а Мендес само ја убрза работата. За Фалкако не ме чуди да се деси пошто Перси е веќе 31 години, ќе оди на операција и не се знае за колку месеци и во каква форма ќе се врати.

безрезонски ова ама би имало резон да се деси Руни ако се сложил КОНЕЧНО да игра средина.

Не знам ова како да го сфатам. Како позитивна или негативна работа...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom