Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
i znaci vo pravo bev koga zborev sto k** vidal bi dosol vo tim sto ne igra ls ...
:pos:
Зошто сте толку очајни кажи ми?
Прво во рок од 3 дена сменивте 1000 мислења, ќе иде-не иде. Честитавте, се курчевте, па пак честитавте, за на крај, еве, ако сварно нема да дојде да пак се курчите?
Зошто тогаш воопшто честитавте?
Едно знај. Да сакаја да го земат, тој ќе беше одамна наш, биди сигурен во тоа. А тоа дека не играме ЛШ само дете од 10год. можеш да го убедиш во тоа.
Тој ако лаша 200к неделно, ич не го боле стојко дали играл ЛШ или Мики Маус куп.
Само најжалосно од се е што не сте дволични, туку петтолични. Просто човек да неможе да поверува.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
:pos:
Зошто сте толку очајни кажи ми?
Прво во рок од 3 дена сменивте 1000 мислења, ќе иде-не иде. Честитавте, се курчевте, па пак честитавте, за на крај, еве, ако сварно нема да дојде да пак се курчите?
Зошто тогаш воопшто честитавте?
Едно знај. Да сакаја да го земат, тој ќе беше одамна наш, биди сигурен во тоа. А тоа дека не играме ЛШ само дете од 10год. можеш да го убедиш во тоа.
Тој ако лаша 200к неделно, ич не го боле стојко дали играл ЛШ или Мики Маус куп.
Само најжалосно од се е што не сте дволични, туку петтолични. Просто човек да неможе да поверува.
na platenik sigurno deka nema da go bole stojko dali igra ls ili ne .. na prav igrac i te kako go bole

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Летово 3-4 пати проверив фан клуб Јуве и 3-4 пати го приметив Сладоледџијава како е неинформиран за Манчестер Јунајтед општо ко клуб (историја, финансии) така да ве молам кажете му дека бил во право за нешто, нека ја допре авангардата на форумов :icon_lol:

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Sport Witness @Sport_Witness · 4m
Shinji Kagawa has just signed for Borussia Dortmund. [Bild]
Borussia Dortmund are paying just €8m for Kagawa. Four year contract. Agreed early afternoon in a Dortmund 'secret location'. [Bild]
Нека му е со среќка на Кагава во староновиот клуб.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ди Марија зошто дојде во Јунајтед? Платеник е?
Ако гледаме реално Ди Марија >>>>>>>>> Видал.
Другар, Видал дојде кај нив коа немаа ЛШ и му понудија поголема плата а ги напушти Леверкузен кои тогаш играа во ЛШ. Сериозно треба да се дискутира повеќе?

Се повеќе приметувам по форумиве дека поголем дел формираат мислења од што ќе прочитаат по странски форуми од некој што гледал па тој не видел убаво и само собери го мислењето, не само за нас туку и за други клубови па и спортови. Кажи си не знам, не сум запознаен, објаснете ми, не е страшно.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.782
Поени од реакции
44.020
Ди Марија зошто дојде во Јунајтед? Платеник е?
Ако гледаме реално Ди Марија >>>>>>>>> Видал.
Moже потпиша веќе?

Јас па се плашев, викам дојде 31ви за овој нема ништо уште. :confused:

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Другар, Видал дојде кај нив коа немаа ЛШ и му понудија поголема плата а ги напушти Леверкузен кои тогаш играа во ЛШ. Сериозно треба да се дискутира повеќе?

Се повеќе приметувам по форумиве дека поголем дел формираат мислења од што ќе прочитаат по странски форуми од некој што гледал па тој не видел убаво и само собери го мислењето, не само за нас туку и за други клубови па и спортови. Кажи си не знам, не сум запознаен, објаснете ми, не е страшно.
LOL !!! Vidal dojde vo Juve bidejki Leverkuzen ne go davaa na B. Minhen, deka rekoa vo rivali ne go davaat.. Samo nie i baern dadovme ponuda za nego i toa od 10 milki a taa na minhen bese pogolema ponuda.. I ne tresi zeleni koa ni ti nisto ne si informirana za Juve

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
LOL !!! Vidal dojde vo Juve bidejki Leverkuzen ne go davaa na B. Minhen, deka rekoa vo rivali ne go davaat.. Samo nie i baern dadovme ponuda za nego i toa od 10 milki a taa na minhen bese pogolema ponuda.. I ne tresi zeleni koa ni ti nisto ne si informirana za Juve
:facepalm:

па според логикава твоја требало да остане во Леверкузен наместо да оди во Јуве бе Сладолед, што е битно тоа што не сакале на Баерн да го дадат. И ние Модриќ го сакавме па Леви не ни го даде поради лошите односи со Фергусон и си остана уште една сезона во Спарс. Не викам јас дека знам све или све за Јуве туку се водам по логиката твоја која очигледно не ваља.

Kajgana Shop

На врв Bottom