Аква Парк Фест во Пробиштип

• Креатор на темата Креатор на темата dzonyb
  • Време на започнување Време на започнување
Оваа година има помалку народ, вчера почна на Дубиоза да се полни, супер забава направија.
Малку послаба програма од лани, а и деновите се малку утнати еве јас сакав да одам на првиот ден ама кој нормален прави фестивал во четврток. Како и да е настанот е одличен !

Флудер најјак, Фанкермен онака, Тимо Мас го преспав и Јорис Ворн одличен, си го истера своето. Бранчез сеа преку ден ми направи највеќе ќејф. Како и да е, лани имаше 100 пати подобра атмосвера.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Јас мислам дека губат најмногу заради превозот.
Пример јас ако идав од Охрид, требеше да менам автобус 2-3 пати за да стигнам таму.

decki bas ovaa godina e podobra od lanskata spored mene
barem povike dj (izveduvaci) ovaa godina ima,ama i site mu se na mesto

За пола саат тргнувам, се надевам на добра журка, очекувам доста од Prok&Fitch деновиве нон стоп ми беа на репертоар (y)(y)

Јас мислам дека губат најмногу заради превозот.
Пример јас ако идав од Охрид, требеше да менам автобус 2-3 пати за да стигнам таму.
не е скоро никаков проблем превозот од Охрид , 2 автобуси требит да смениш , али е далеку малце :) Зато кола и си фураш
инаку како Јорис Ворн? искина или ? ајде кажете баш ме интересират ....ах и многу ми е криво ми е шо не сум таму (проклети испити)

Добар беше Јорис Ворн, али Прок&Фич ПАРТАЛИ!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Слабо и Дигвид и Емерсон. Очекував повеќе. Обратното беше со Прок и Фич.

Вчера на Грамафонџии ми беше најубаво, сум се изнаиграла. Останав до Емерсон кога пушташе музика, не ни знаев кој е до сеа хаха, но добар беше ама можеше и подобро.

a milenikot moj DIGWEED :) kako bese :)
samo radi nego sakav da odam
Мене па нај ме воодушеви Дигвид, нај некако ја загреа публиката и не сакав да си оде, а и он мислам ептен му беше убаво што се гледаше криво му беше што требаше да препуште на други. Емерсон тапа, у место. Грамофонџие далеку од тоа што сум ги слушал претходно. Прок Фич онака, интересно лајт денсање хаус, очекував поинтересно да вртат според тоа што ги слушав на нет. У секој случај Дигвид најдобар!

Мене па нај ме воодушеви Дигвид, нај некако ја загреа публиката и не сакав да си оде, а и он мислам ептен му беше убаво што се гледаше криво му беше што требаше да препуште на други. Емерсон тапа, у место. Грамофонџие далеку од тоа што сум ги слушал претходно. Прок Фич онака, интересно лајт денсање хаус, очекував поинтересно да вртат според тоа што ги слушав на нет. У секој случај Дигвид најдобар!
uffff ziv se jadam sto ne bev :D

Ја вечерва беF. НосеF чрвена маица Хироус, бели патики со чрвени врвци и недогледана 3 сезона од Тхе Wалкинг Деад. Шверцав пиеwе, дека пивото беше тапа. Ди џеите не ги ни приметвав кога се менуваа, шо мислам дека е ОК.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom