Football Manager 2014

• Креатор на темата Креатор на темата jovanovski
  • Време на започнување Време на започнување
Момци имам мака, ја инсталирвам FM 2014 (по вторпат), првиот незнам како напрајв се ми беше во ред (знам дека и тогаш мака мачев), имиња се во ред, не ми се исклучваше, ја избришав тогаш за тогаш, сега реков пак да ја играм ме фати кефо... Ја спуштам RELOADED од Замунда, играчите без веза во имињата, после ја спуштив од друго место каде што беше за 900 мб поголема од оваа од Замунда, се во ред со имињата на играчите арно ама иди 9ти Септември и се закочва и неможиш ништо да прицниш освен Ctrl + Alt + Delete и само така да ја исклучиш... ЧАРЕ ??

Jelle Vossen e super opcija, jas za Belgija nonstop go vikav koga ja vodev.

Берарди не игра нешто редовно во Јуве па заота можам да го земам за некои си 18-20м. Другиве растураат, Роудс го земаа Стоук (ах ја глуп не го земав, ама не бев сигурен каков е). Другиве растураат ама во послаби лиги: Корнелиус во Данска, Урош во Холандија мислам или Белгија, Восен во Белгија.
Габриел Барбоса мислам веќе го зема некој јак тим, не знам кој беше.

Александар Митровиќ,Карлос Фиеро,Хервин Онгенда,Алберто Чери (под услов да имаш поминато некоја сезона и да се развиени добро некои од овие што ти ги набројав)[DOUBLEPOST=1409338107][/DOUBLEPOST]
Jelle Vossen e super opcija, jas za Belgija nonstop go vikav koga ja vodev.

и како идеше,пешки,со авион или точак ? :D

Александар Митровиќ,Карлос Фиеро,Хервин Онгенда,Алберто Чери (под услов да имаш поминато некоја сезона и да се развиени добро некои од овие што ти ги набројав)[DOUBLEPOST=1409338107][/DOUBLEPOST]

и како идеше,пешки,со авион или точак ? :D
U redu e regen.

ej da Hervin Ongenda najcesto go brkaat od PSG a na 17 godini komotno moze prv izbor da e. Jaki oceni razviva. Fiero isto taka ama ne e discipliniran kako Ongenda, te neso mu smeta, te Nov dogovor, te sakal povise ambicii... barem mozes cena da mu izvadis posle.

Sulejman Coulibaly od totenhem istotaka opasen mlad spic. Za malce pari se zima ama kine iako ima slabi atributi.

Момци имам мака, ја инсталирвам FM 2014 (по вторпат), првиот незнам како напрајв се ми беше во ред (знам дека и тогаш мака мачев), имиња се во ред, не ми се исклучваше, ја избришав тогаш за тогаш, сега реков пак да ја играм ме фати кефо... Ја спуштам RELOADED од Замунда, играчите без веза во имињата, после ја спуштив од друго место каде што беше за 900 мб поголема од оваа од Замунда, се во ред со имињата на играчите арно ама иди 9ти Септември и се закочва и неможиш ништо да прицниш освен Ctrl + Alt + Delete и само така да ја исклучиш... ЧАРЕ ??
Некој ќе ми даде добар линк или слабо? :D

Sulejman Coulibaly od totenhem istotaka opasen mlad spic. Za malce pari se zima ama kine iako ima slabi atributi.
obp0R6c.png

Замарант, мислење?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom