Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
ББС профисионален медиум со еден век традиција а паѓа на вакви финти.

Цело време имам дилема, постојано се вика ќе земеме деструктивец/дефанзивец, но дали се работи за еден играч за двете позиции или за двајца?

ББС профисионален медиум со еден век традиција а паѓа на вакви финти.

Цело време имам дилема, постојано се вика ќе земеме деструктивец/дефанзивец, но дали се работи за еден играч за двете позиции или за двајца?

Eден.

Венгер ужива да оди по жица, да најде играч кој ќе може да игра на 10 позиции, одма ќе го купи.

Zxcn6aq.png

Ако ние бидеме први во групата од ЛШ вкрстуваме со Ц група, така ? Така беше ? Не можам никако да се сетам, а ме мрзи да барам. :D

Во случај да е така (искрено се надевам) вкрстуваме со Бенфика/Зенит/Б.Леверкузен/Монако. Тимови кои можеме да ги победеме.

Пак со Венгерови плукни-залепи трансфери на играчи кои можат да играат 2-3 позиции.

Секоја ебена сезона ни фали 1-2 класа играчи за да бидеме стварно конкурентни на сите фронтови.

Ако ние бидеме први во групата од ЛШ вкрстуваме со Ц група, така ? Така беше ? Не можам никако да се сетам, а ме мрзи да барам. :D

Во случај да е така (искрено се надевам) вкрстуваме со Бенфика/Зенит/Б.Леверкузен/Монако. Тимови кои можеме да ги победеме.
Нели вкрстуваме со второпласираниот од било која група освен со тим кој што доаѓа од Англија? Ждреб нели има?

Ждреб.

Ne, greska si, vkrstuvame so barsa/baern.

Arsenal starting XI last time we played Leicester:
----------------------Lehmann---------------,
---Lauren----Toure----Campbell-----Cole--
--Ljungberg-----Silva---Vieira-----Pires---
--------------Bergkamp------------------
-------------------------Henry-------------

on Sunday:
-----------------------Szczesny--------------------
---Debuchy---Per------Koscielny-----Monreal---
---------------Wilshere-----Ramsey--------------
---Chamberlain-------Ozil------Cazorla-----
-------------------------Alexis--------------

Фали Волкот многу нека се враќа што побрзо иако е долго повреден очекувам многу од него

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom