Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Тоа за Фалкао толку ми е нереално дури и смешно е. Сигурно ќе може да парираме на парите и условите шо ќе му ги даде Реал, за овој од ПСЖ, можно е, нешто како последна опција и ако ПСЖ ја намалат цената што ја бараат за него.

Тоа за Фалкао толку ми е нереално дури и смешно е. Сигурно ќе може да парираме на парите и условите шо ќе му ги даде Реал, за овој од ПСЖ, можно е, нешто како последна опција и ако ПСЖ ја намалат цената што ја бараат за него.
За едногодишна позајмица се работи, не за целосен трансфер.
Но, пак, нема ни теоретски шанси да не избере пред Реал Мадрид. Има и изјавено дека Монако му е привремена опција затоа што не можел директен трансфер од Атлетико во Реал Мадрид заради клупски политики.

Готова е работата со Фалкао во Реал за 20 мил годишно, позајмица.

Ди Марцио мислам дека го спомна и Сократис од Дортмунд..

Бенфика загризала за Кемпел од шо читам низ португалскиве портали баш да видиме шо ке се десит инаку позајмица би била добра опција за него таму ке се оформит уште поке како играч со оглед дека имат многу конкуренција во Арсенал и греота е клупа да грејт ако го продадат ке згрешат многу али шпекулација може врска нема ова

Дали вчеρа влечењето беше пρобно или вистинсκото ?

Абе дечки а шо е работа со Оспина до кога ќе е повреден ?

Вчеρа беше пρавилнатта ждρепκа или само пρобна за лига шампиони ?

Дали приметивте на пресот од утрово кога го праша новинарот Венгер дали може да им објасните на навивачите зошто не го купите Фалкао, чичо многу вешто избегна да одговори дали и зошто не го купува?! :cautious:[DOUBLEPOST=1409320569][/DOUBLEPOST]Трендо има нешто за нас
детето копија од Вилшир само десничар[DOUBLEPOST=1409322305][/DOUBLEPOST]http://www.bbc.com/sport/live/28667339
David Ornstein
BBC Sport

Falcao to the Premier League?
Football

Posted at15:01

_77261119_453112922.jpg

"Arsenal are in talks with Monaco striker Radamel Falcao's agent over a possible loan move. The Gunners are also in the market for a defensive midfielder that can play centre-back too."

Знаев дека мати нешто чичо ;)

Последно уредено:
Шпекулира се дека Рома ќе ни го земе Рабио, можда ќе се тегавеме за Караваљо до крај на трансфер периодот
Иначе сакам да видам шо голмански способности поседува Оспина, али сумљам у то дек е подобар од Фабиански, ај ќе видеме .
wenger_gaga.jpg

Фејк акаунт , глупаците не го забележале тоа и го објавиле на веб страната.

Кажа сеа дека не сме по напаѓач и само дека може да се купи деструктивец/дефанзивец.

Немој само некој грк да земе дека ќе го колам Венгер....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom