Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
ДИЗ ДАЗНТ ФАКИНГ СЛИП НАУ!!!
Извинете, ми дојде онака од внатре да се развикам. :icon_lol:

Бтв, барем на денешниов ден навивачи на Арсенал да не цитираат навивачи на Јунајтед, од почит према паднатите бор...голови во 2011.

Слава им. :cuc:

п.с. Рики, на 1ви Септември ќе те известам за моите очекувања за сезонава. Тогаш ќе ми каже учителката што треба да ти кажам. :cool:

Не сме само ние... цел свет трола моментално

п.с. Рики, на 1ви Септември ќе те известам за моите очекувања за сезонава. Тогаш ќе ми каже учителката што треба да ти кажам. :cool:
Знам, чекам :)

колку фанови губи манчестер јунајтед дневно?[DOUBLEPOST=1409250526][/DOUBLEPOST]колку фанови губи манчестер јунајтед дневно?

Последно уредено:
колку фанови губи манчестер јунајтед дневно?[DOUBLEPOST=1409250526][/DOUBLEPOST]колку фанови губи манчестер јунајтед дневно?

На позитивна нула се. За губитокот кој е аналоген на нивниот успех, надополнуваат нвовите фанови од лоботомирани азиски држави каде што наталитетот тера над 30 промили :D

Не сме само ние... цел свет трола моментално
Aх, значи тролање било. Штета што не го знаевме зборов Стиви кога се лизна и се нервиравте зошто ви се смее народ :)

Ван Гал конечно овидел дека не ја бива 3-5-2 и во ЛШ ќе играл строго 4-3-3

Ич малку ние бар ЛШ играме 17 год во низа што на пример неможе да се каже за одредени тимови :D
Oddeli gi cifrite od brojot sto go imas napisano vo tvojot komentar i dodaj na sekoj broj +1.

Aх, значи тролање било. Штета што не го знаевме зборов Стиви кога се лизна и се нервиравте зошто ви се смее народ :)

Се лизна се лизна, годинава барем има шанса за поправен, за разлика од лизнувањето на 4-то место каде треба сеа да чекаш цела година за поправен, а и кој знае дали ќе ја дочекаш :unsure:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom