Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
После мене ја затворивте темава, што се догаџа?![]()
decki, iam eden problem i dobro bi mi dosla vasa pomos. E vaka, cupevo me izbrisa so fb od edniot profil, znaci ima dva. E sega, da i pratam pokana na vtoriot ili da cekam taa da mi prati, da ja poke? neso so da napram, kazete. Letovo trebase na odmor da odime zaedno, ama se pojde po voda, pa sega i ova kapak na se.
pomos ?
а зошто те избришала ако сте требале и на одмори да идете заедно...ајде сеа, не може до пола проблемот да го кажуваш![]()
pa nemam kopija od izvodot od psihijatar ... :/
decki, iam eden problem i dobro bi mi dosla vasa pomos. E vaka, cupevo me izbrisa so fb od edniot profil, znaci ima dva. E sega, da i pratam pokana na vtoriot ili da cekam taa da mi prati, da ja poke? neso so da napram, kazete. Letovo trebase na odmor da odime zaedno, ama se pojde po voda, pa sega i ova kapak na se.
pomos ?
Покани ја во ќино...или седнете на ќеј...или идете во зоолошка и фрлајте им смоќи на мечќите...
Пиши и СМС и ако не ти врати за 9 секунди* пиши тука пак.
*Чим 9 секунди му се доволни на Карим Белараби да го постигне најбрзиот гол во Бундес лигата тогаш мора да се доволни и за да ти врати на СМС.
nemoj da cekas poveke od 12sec.ako ne vrati za 9 sekundi da pocekam uste malce ? posto sum spremen i na toa
Ич да не му се замараш, ако сакаш да те бакне и проба да те бакне, терај си и уживај си. Прави онака како се чувствуваш најудобно и како ти доаѓа на душичката. Не прави работи заради некакви очекувања или затоа што мислиш дека мораш нешто да направиш или дека тој нешто ќе мисли. Слушај си го сопствениот инстинкт, тој никогаш не лаже.Јас мислам дека ќе сака да се видиме и да излеземе заедно па сакам да прашам дали е нормално на првиот состанок да се бакнеш со некој доколку тој возврати на тој начин?. Сепак не сакам да излезам како девојка што ќе си помисли дека е лесна и слично, бидејќи сакам да бидам со него затоа што имам силни чуства и се чуствувам среќна со него.
Се извинувам за времето што го одделивте за мене и однапред Фала ви
Поздрав и имајте убава вечер!
Не сум машки пол, ама тоа зависи од машко до машко. Повторно, се работи за твојот инстинкт, обично се чувствува тоа. Јас би играла на карта дека ако премногу симнува ѕвезди, нешто не е како што треба, т.е има задни намери, ама сега нормално зависи и од машкото.П.С - Прашање за машкиот пол - Преку кои работи можеме да дознаеме дали вашите намери и чувства се искрени спрема девојката ?![]()
![]()
П.С - Прашање за машкиот пол - Преку кои работи можеме да дознаеме дали вашите намери и чувства се искрени спрема девојката ?![]()
![]()