Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
После мене ја затворивте темава, што се догаџа? (n):sick:

decki, iam eden problem i dobro bi mi dosla vasa pomos. E vaka, cupevo me izbrisa so fb od edniot profil, znaci ima dva. E sega, da i pratam pokana na vtoriot ili da cekam taa da mi prati, da ja poke? neso so da napram, kazete. Letovo trebase na odmor da odime zaedno, ama se pojde po voda, pa sega i ova kapak na se.

pomos ?

а зошто те избришала ако сте требале и на одмори да идете заедно...ајде сеа, не може до пола проблемот да го кажуваш ;)

pa nemam kopija od izvodot od psihijatar ... :/

значи вие сте си се договарале за на одмор и она одеднаш решава да те брише од фејсбук...не знам...не ти ни збори можда, и ти не знаеш што се дешава и прашуваш дали да и пратиш френд риквест на вториот????
па гони ја ако е вака работата....или ако до толку инсистираш на контакт, земи телефон и јави и се

Ја канам еве јавно Саншајн да излезе со мене на кафе.. Пошто и ги исчитав сите постови во врска со мојов проблем. Сакам ете пошо е толку либерална, се надевам дека ке го прифати предизвикот

decki, iam eden problem i dobro bi mi dosla vasa pomos. E vaka, cupevo me izbrisa so fb od edniot profil, znaci ima dva. E sega, da i pratam pokana na vtoriot ili da cekam taa da mi prati, da ja poke? neso so da napram, kazete. Letovo trebase na odmor da odime zaedno, ama se pojde po voda, pa sega i ova kapak na se.

pomos ?

Покани ја во ќино...или седнете на ќеј...или идете во зоолошка и фрлајте им смоќи на мечќите...

Пиши и СМС и ако не ти врати за 9 секунди* пиши тука пак.

*
Чим 9 секунди му се доволни на Карим Белараби да го постигне најбрзиот гол во Бундес лигата тогаш мора да се доволни и за да ти врати на СМС.

Пиши и СМС и ако не ти врати за 9 секунди* пиши тука пак.

*
Чим 9 секунди му се доволни на Карим Белараби да го постигне најбрзиот гол во Бундес лигата тогаш мора да се доволни и за да ти врати на СМС.

ako ne vrati za 9 sekundi da pocekam uste malce ? posto sum spremen i na toa

Здраво. Јас сум нова на форумот и би сакала да ми дадете и вие совет доколку малку одделите време ако можете :)
Се запознав со еден дечко пред 10 месеци и тој беше многу упорен спрема мене и имаше намера да бидаме заедно.Но поради мои оправдани причини кои ми се случија во животот јас не започнав ништо со него.На некој начин околу 2 месеци немавме контакт но после тоа пак почнавме да комуницираме но сега беше обратно.Јас повеќе се замарав а тој беше поладен а мислам и дека имаше нешто со неговата бивша. Кога отидов во Германија пак изгубивме контакт 2 ипол недели и сега кога си дојдов и кога се видовме на излегување после 1 месец средбата беше најубава и бев многу изненадена кога видов дека му е многу мило што се видовме. И од 2ри август комуницираме секој ден.Ми пишува,се гледаме на излегување, комуникацијата ни е слободна,разговараме на разни теми и.т.н. Јас мислам дека ќе сака да се видиме и да излеземе заедно па сакам да прашам дали е нормално на првиот состанок да се бакнеш со некој доколку тој возврати на тој начин?. Сепак не сакам да излезам како девојка што ќе си помисли дека е лесна и слично, бидејќи сакам да бидам со него затоа што имам силни чуства и се чуствувам среќна со него.
Се извинувам за времето што го одделивте за мене и однапред Фала ви :)
Поздрав и имајте убава вечер!

П.С - Прашање за машкиот пол - Преку кои работи можеме да дознаеме дали вашите намери и чувства се искрени спрема девојката ? :) :love:

Моја пропорака е да не се ограничуваш толку со тоа „како треба да постапиш и каков впечаток ќе оставиш ако направиш ХY“, едноставно опушти се околу овие работи и прави тоа што ти доаѓа природно и спонтано, не се многу замарај и не му се мисли до толку.

Јас мислам дека ќе сака да се видиме и да излеземе заедно па сакам да прашам дали е нормално на првиот состанок да се бакнеш со некој доколку тој возврати на тој начин?. Сепак не сакам да излезам како девојка што ќе си помисли дека е лесна и слично, бидејќи сакам да бидам со него затоа што имам силни чуства и се чуствувам среќна со него.
Се извинувам за времето што го одделивте за мене и однапред Фала ви :)
Поздрав и имајте убава вечер!
Ич да не му се замараш, ако сакаш да те бакне и проба да те бакне, терај си и уживај си. Прави онака како се чувствуваш најудобно и како ти доаѓа на душичката. Не прави работи заради некакви очекувања или затоа што мислиш дека мораш нешто да направиш или дека тој нешто ќе мисли. Слушај си го сопствениот инстинкт, тој никогаш не лаже.

П.С - Прашање за машкиот пол - Преку кои работи можеме да дознаеме дали вашите намери и чувства се искрени спрема девојката ? :) :love:
Не сум машки пол, ама тоа зависи од машко до машко. Повторно, се работи за твојот инстинкт, обично се чувствува тоа. Јас би играла на карта дека ако премногу симнува ѕвезди, нешто не е како што треба, т.е има задни намери, ама сега нормално зависи и од машкото. :)

Инаку ја префрлувам темава во Љубовни проблеми.

Ова е многу општо прашање. Дали сме искрени во кои намери?
Намера да ве легнеме? Намера да ве смуваме? Намера да ве корпосаме?
Мажите се прилично очигледни, форите исто така им се очигледни. Концептот по кои мажите се водат кога се во потера по женка се нема
сменето којзнае колку низ годиниве. Само малку е нашминкан.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom