Моментално сум во франкфурт ,може ли некој да ми каже име на некоја продавница што е овде ,ваљда имаат поголем избор германциве.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Друже, ај ако успееш да најдеш 1:18 реплика од Мекларенот на Хакинен од 1999та или 2000та, да ме известиш ако си во можност секако. Фала ти однапред.Моментално сум во франкфурт ,може ли некој да ми каже име на некоја продавница што е овде ,ваљда имаат поголем избор германциве.
Уффф, во Франкфурт не знам, ако не, распрашај се таму или види на нет. Види во шопинг моловите.Моментално сум во франкфурт ,може ли некој да ми каже име на некоја продавница што е овде ,ваљда имаат поголем избор германциве.
Коли од Welly нема никаде да најдеш, зборам кај нас, може да налеташ на некој заостанат модел по продавнициве и маркетиве, ама многу тешко. Порано Панкомерц донесоа една тура и толку. Што се случи после не знам.Zoc moze li da mi gi navedesh otprilika kako se dvizat cenite na kolite od 1:18 do 1:60-1:64 razmer zboruvam za (Burago, Maisto i Welly) daleku sme od Kyosho Autoart i tie takvite... Inache me interesirashe zosto veke nekolku godini po prodavnicive skoro ic gi nema welly modelcinjava pogotovo 1:64 razmer ne pamtam od koga ne sum videl od welly ja otvoriv oficijalnata nivna strana i ima opcija da proveris koj e distributer za koja drzava za makedonija nemashe distributer navedeno sigurno radi toa i ne nosat veke imam nekolku motora na welly sretnato 1:18 i toa e se.
Не го платив, го земав со трампа.Омиленото Порше ми беше ова. Што пари го зема?
ck-modelcars.de imaat prodavnica vo frankfurt na nivniot sajt ke ja najdes tocnata lokacija.Моментално сум во франкфурт ,може ли некој да ми каже име на некоја продавница што е овде ,ваљда имаат поголем избор германциве.
На жолтото Z3, тие издувите од страна извади ги или извади ги тие позади, четирите. Вака изгледа смешно и не реално т.е. нема логика. Инаку убаво му стои жолта боја. Внатрешноста и бандажите може да ги офарбаш во црна боја, убаво ќе стојат на жолта.Прегледај го приврзокот 100841 Прегледај го приврзокот 100842 Прегледај го приврзокот 100835 Прегледај го приврзокот 100844 Прегледај го приврзокот 100839 Прегледај го приврзокот 100833 Прегледај го приврзокот 100832 Прегледај го приврзокот 100831 Прегледај го приврзокот 100825 Прегледај го приврзокот 100824 Прегледај го приврзокот 100840 Прегледај го приврзокот 100821 Прегледај го приврзокот 100821 Прегледај го приврзокот 100822[DOUBLEPOST=1409173648][/DOUBLEPOST]eve uste 3 novi bmw z3 vo mojata kolekcija isto taka i plavoto bmw mi go gade eden prijatel pa cekam vase mislenje bmw z8Прегледај го приврзокот 100836 Прегледај го приврзокот 100833 Прегледај го приврзокот 100843 Прегледај го приврзокот 100843