Па очигледно е,чим не го собира...тоест,не иде до доле ластичето,туку нешто повеќе од пола го собира,надоле со помош од пријателНе сериозно. ако ти е подебел нема да го собере, мери го со лента од околу и ќе видиш колку цм ти е
Па очигледно е,чим не го собира...тоест,не иде до доле ластичето,туку нешто повеќе од пола го собира,надоле со помош од пријателНе сериозно. ако ти е подебел нема да го собере, мери го со лента од околу и ќе видиш колку цм ти е
најверојатно сеуште не знаете да фатите ритамDecki jas pak so problemi. Ne znam sto e rabotava ama nikako da svrsam. Ne znam zosto. Do sega 3 pati imavme odnosi, i sekoj pat istoto se desava, mi doagja do tocka na orgazam i go cuvstvuvam i vednas nesto se blokira i nikako da svrsam. Duri ona se angazirase dopolnitelno i mi dade neverojaten blowjob, preubavo mi bese, mi dojde 3 pati da svrsam, i pak istata blokada..Istiot problem e i so nea, brzo se vlazni, i susi, i koga kje e vlazna i imame seks treba cela vecnost dur da svrsi, dajte nekoi soveti, trikovi za pobrzo da dozivi orgazam
Уживај во целиот чин, не го бркај оргазмот. Остај го да дојде.Decki jas pak so problemi. Ne znam sto e rabotava ama nikako da svrsam. Ne znam zosto. Do sega 3 pati imavme odnosi, i sekoj pat istoto se desava, mi doagja do tocka na orgazam i go cuvstvuvam i vednas nesto se blokira i nikako da svrsam. Duri ona se angazirase dopolnitelno i mi dade neverojaten blowjob, preubavo mi bese, mi dojde 3 pati da svrsam, i pak istata blokada..Istiot problem e i so nea, brzo se vlazni, i susi, i koga kje e vlazna i imame seks treba cela vecnost dur da svrsi, dajte nekoi soveti, trikovi za pobrzo da dozivi orgazam
Опушти се ,не мисли како изгледа сексот дали си добар , дали е задоволна и итн. , работи ја и извади и ја мастаDecki jas pak so problemi. Ne znam sto e rabotava ama nikako da svrsam. Ne znam zosto. Do sega 3 pati imavme odnosi, i sekoj pat istoto se desava, mi doagja do tocka na orgazam i go cuvstvuvam i vednas nesto se blokira i nikako da svrsam. Duri ona se angazirase dopolnitelno i mi dade neverojaten blowjob, preubavo mi bese, mi dojde 3 pati da svrsam, i pak istata blokada..Istiot problem e i so nea, brzo se vlazni, i susi, i koga kje e vlazna i imame seks treba cela vecnost dur da svrsi, dajte nekoi soveti, trikovi za pobrzo da dozivi orgazam
Проблемот е во задебеленото.Decki jas pak so problemi. Ne znam sto e rabotava ama nikako da svrsam. Ne znam zosto. Do sega 3 pati imavme odnosi, i sekoj pat istoto se desava, mi doagja do tocka na orgazam i go cuvstvuvam i vednas nesto se blokira i nikako da svrsam. Duri ona se angazirase dopolnitelno i mi dade neverojaten blowjob, preubavo mi bese, mi dojde 3 pati da svrsam, i pak istata blokada..Istiot problem e i so nea, brzo se vlazni, i susi, i koga kje e vlazna i imame seks treba cela vecnost dur da svrsi, dajte nekoi soveti, trikovi za pobrzo da dozivi orgazam
Не сте опуштени доволно еден со друг. Фокусирајте се малце повеќе на предигра пред да и го ставиш... Како шо ти спомнаа и други допирај ја, збори и малце, стегни ја за вратот, плесни ја по газето.. Опуштете се повеќе посебно ти неа па ќе видиш по колку ќе свршува после. И да најважно ако сакаш секс со најдобар оргазам не мисли на тоа само излуди ја онака како машина, па ќе видиш дали ќе се исуши. Позз.Decki jas pak so problemi. Ne znam sto e rabotava ama nikako da svrsam. Ne znam zosto. Do sega 3 pati imavme odnosi, i sekoj pat istoto se desava, mi doagja do tocka na orgazam i go cuvstvuvam i vednas nesto se blokira i nikako da svrsam. Duri ona se angazirase dopolnitelno i mi dade neverojaten blowjob, preubavo mi bese, mi dojde 3 pati da svrsam, i pak istata blokada..Istiot problem e i so nea, brzo se vlazni, i susi, i koga kje e vlazna i imame seks treba cela vecnost dur da svrsi, dajte nekoi soveti, trikovi za pobrzo da dozivi orgazam
Pa ne boli mnogu i treba da si opustena za da ne te boli.A i treba da imash sex so nekoj iskusen a ne so nekoj neiskusen zatoa sto moze da te povredi i posle moze da nemash deca.Училиште за секс
Ај поискусните нека кажат како се чувствувале за време на првиот секс и кажете нешто што би ни помогнало на нас неискусните за да знаеме што не чека. :sekss::pusk: итн.
Глупост над глупостите... Никако со неискусен зш може да те повреди да немаш деца?Pa ne boli mnogu i treba da si opustena za da ne te boli.A i treba da imash sex so nekoj iskusen a ne so nekoj neiskusen zatoa sto moze da te povredi i posle moze da nemash deca.
Добро лапање,предигра, секс на суво шепотење нешто дрско на уво...и такаЕпа вака, јас сум ептен нова тука. Ме интересира што точно машките, вас ве пали освен подвезици, стриптиз? Нешто што посебно ве излудува?
Лапање, лижење по врат, триње по интимните делови, по можност да носиш нешто по кратко, да го излудиш,дирту талк и тоЕпа вака, јас сум ептен нова тука. Ме интересира што точно машките, вас ве пали освен подвезици, стриптиз? Нешто што посебно ве излудува?
interesno xexexe,,,,, probaj sovetive od drugarcinjava predhodno ako i toa ne pali, odi do benzinska zemi edno litro i pol benzin i zipo po moznost ima da go zapalis xexexeЕпа вака, јас сум ептен нова тука. Ме интересира што точно машките, вас ве пали освен подвезици, стриптиз? Нешто што посебно ве излудува?
Хехе па искрено за него никогаш не било проблем ни за пакење ни за било што кај мене има некаков проблем што никогаш не сум доживеала оргазам при секс. Малку срамота ама тоа е.interesno xexexe,,,,, probaj sovetive od drugarcinjava predhodno ako i toa ne pali, odi do benzinska zemi edno litro i pol benzin i zipo po moznost ima da go zapalis xexexe