Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе отидеш кај него на увид, ќе ти каже кои теми да ги учиш (тоа најчесто се деловите од испитот што ич не си ги знаел ) и на дополнителниот ќе ти даде две до три задачи за решавање. Ако не го положиш дополнителниот, ќе треба да презапишеш.Математика ми се падна дополнителен...Сеа чаре?
Ниту еден.Кој е подобар за изборен: Однесување на потрошувачи или Методи на продажба?
Океј,а можно ли е да ми рече да ги научам тие делови за испит,а притоа да ми се паднат други?Ќе отидеш кај него на увид, ќе ти каже кои теми да ги учиш (тоа најчесто се деловите од испитот што ич не си ги знаел ) и на дополнителниот ќе ти даде две до три задачи за решавање. Ако не го положиш дополнителниот, ќе треба да презапишеш.
Да беше друг професор ќе ти речев нема шанси, ама пошто е Драге, никогаш не можеш да знаеш...мој совет е да се фокусираш на тие делови што ќе ти ги посочи и ако имаш време повтори го остатокот, па шта буде, нека буде.Океј,а можно ли е да ми рече да ги научам тие делови за испит,а притоа да ми се паднат други?
Сакам да земам 2 изборни во зимски. Еден избрав, а за вториот се мислам меѓу овие дваНиту еден.Зашто само меѓу нив бираш? Јас сум ги немала, ама вака коментари што слушав не се нешто посебно. Сепак меѓу овие два мислам за нијанса Методи е полесно, со Однесување многу колеги лани што го одбраа заглавија..
Кога ќе има ревизија.Кој е така потежок семестар на сметководство и ревизија? Се мислам кога да запишам 3 предмета сега овој со менаџмент или кога ќе има ревизија бидејќи имам слушнато дека е тешка?