Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
^ Супер, значи подалеку од предметов :)

Математика ми се падна дополнителен...Сеа чаре?

Прашања финансиско сметководство некој да ми прати.

Математика ми се падна дополнителен...Сеа чаре?
Ќе отидеш кај него на увид, ќе ти каже кои теми да ги учиш (тоа најчесто се деловите од испитот што ич не си ги знаел ) и на дополнителниот ќе ти даде две до три задачи за решавање. Ако не го положиш дополнителниот, ќе треба да презапишеш.

Кој е така потежок семестар на сметководство и ревизија? Се мислам кога да запишам 3 предмета сега овој со менаџмент или кога ќе има ревизија бидејќи имам слушнато дека е тешка?

Последно уредено:
Кој е подобар за изборен: Однесување на потрошувачи или Методи на продажба?

Кој е подобар за изборен: Однесување на потрошувачи или Методи на продажба?
Ниту еден. :icon_lol: Зашто само меѓу нив бираш? Јас сум ги немала, ама вака коментари што слушав не се нешто посебно. Сепак меѓу овие два мислам за нијанса Методи е полесно, со Однесување многу колеги лани што го одбраа заглавија..

Ќе отидеш кај него на увид, ќе ти каже кои теми да ги учиш (тоа најчесто се деловите од испитот што ич не си ги знаел ) и на дополнителниот ќе ти даде две до три задачи за решавање. Ако не го положиш дополнителниот, ќе треба да презапишеш.
Океј,а можно ли е да ми рече да ги научам тие делови за испит,а притоа да ми се паднат други?

Океј,а можно ли е да ми рече да ги научам тие делови за испит,а притоа да ми се паднат други?
Да беше друг професор ќе ти речев нема шанси, ама пошто е Драге, никогаш не можеш да знаеш...мој совет е да се фокусираш на тие делови што ќе ти ги посочи и ако имаш време повтори го остатокот, па шта буде, нека буде.

Ниту еден. :icon_lol: Зашто само меѓу нив бираш? Јас сум ги немала, ама вака коментари што слушав не се нешто посебно. Сепак меѓу овие два мислам за нијанса Методи е полесно, со Однесување многу колеги лани што го одбраа заглавија..
Сакам да земам 2 изборни во зимски. Еден избрав, а за вториот се мислам меѓу овие два

Некој денес што полагаше финансиски пазари и иституции да ги каже отворените прашања????

Кој е така потежок семестар на сметководство и ревизија? Се мислам кога да запишам 3 предмета сега овој со менаџмент или кога ќе има ревизија бидејќи имам слушнато дека е тешка?
Кога ќе има ревизија.
Убиство е 6ти семестар.

Надворешна трговија потежок ли е од Меѓународна економија? И мислење за Европски економски интеграции, предметот е на пишување или со заокружување, и по тежина каков е? Да знам што изборни да земам во зависност од задолжителните.

На Надворешна не му се плашам, Меѓународна и не ми беше бог знае колку тешко, задоволен бев од напишаното и на двата колоквиуми, иако положив во јуни. Не е никако неположлив предмет, и не бара Кикеркова според нејзини критериуми напишано како што читав коментари претходно...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom