@Петар12345 не ти е јасно до сега?
Mомаков не е дојден да разговара, туку да се кара. Што и да му покажеш или укажеш, он си има филтер во тоа фирмверот, го перцепира, ама когнитивно не го анализира како поим туку само како нешто на што треба да се најде противодговор по секоја цена и без обзир на ништо.
Искрено да треба да најдам нешто интересно или паметно, или макар осредно објективно да напишал на темава... ќе си имам проблеми. Не сум сигурен дека има макар еден таков пост.
Интересна е една работа. Секогаш има по еден активен лик од типот на врабецот, ама ретко се повеќемина во исто време.
Како на смени да се...[DOUBLEPOST=1408921135][/DOUBLEPOST]едит: еве ти во горнив пост типичен пример за тоа за што ти кажував!
![]()
![]()
Точно така.
Тоа се платеници кои работат на смени на значајните форуми.
Веќе реков дека заради оваа тема сум активен и на друг форум, каде има 20-30+ пати поголем сообраќај од овој на темава.
Но, состојбата со ваквите телетабиси е ПОТПОЛНО ИСТА.
Ист речник, исти подметнувања, исто завлечување на темата, исти замени на тези, работа на смени...
Имаат и интересен премин на расположението и односот кон останатите форумџии.
Штом украинската војска и/или нацистите напаѓаат, телетабисиве, како омамени од мирисот на бунтовничката крв, се бесни, насилни, арогантни, со потценување и се изживуваат со страдањата на народот таму.
Штом ополченците напредуваат, телетабисите се фини, мирни, убедуваат дека се желни за аргументирана расправа.
Е, сега, кој сака да разговара со такви, го повикувам нека размисли.
Барем јас сум дојден да учам овде, а не да изигрувам платен дрвен адвокат знаете-чиј.
-------------------------
Заклучок мој: тие се пратени овде да ја затапуваат острицата на Вашето внимание и размислување, и, со тоа и на Вашата свест и волја.